0 0,00 kr.

Askebægre

Et askebæger er en god gammel ven, der tager sig af dine gamle skodder og aske fra din cigaret, joint, pibe, bong eller anden rygning. Man finder oftest askebægere i den klassiske runde/ovale form og de er fremstillet i ikke-brandbart materiale, oftest er de fremstillet af keramik, glas eller metal. De fleste af vores askebæger er til brug indendøre. Vores askebægere kommer med sjove motiver eller sloganer som er malet på. Så her finder du askebæger fra mange kendte mærker som bl.a. Royal Queen Seeds, Elements, RAW, Weed Star og mange flere. Søger du et specifikt askebæger som du ikke kan finde på siden, vil vi med glæde bestræbe os på at få det hjem til dig i en fart.

Filters

Viser 1–32 af 95 resultater

Askebægre – den perfekte gave til rygeren!

Det kan nogle gange være svært at finde en god gave, men mange overser den perfekte gaveidé: Køb askebæger som gave til rygeren.
Faktum er, at alle rygere bruger askebægere. Derfor er et askebæger den perfekte og åbenlyse gaveidé! For mange er askebægre ikke bare en cigaretskodde-holder, men også en fast accessory til bordet. Vi har målrettet vores brede udvalg af askebægre således, at der burde været et askebæger til enhver smag! Alle bliver glade for et flot og sjovt askebæger:

Køb sjove askebægere her

Står du og mangler et sjovt askebæger til udestuen eller terrassen, eller måske en god gaveide til din rygende ven eller kæreste? Så kan du helt sikkert finde et flot og sjovt askebæger her i vores udvalg. Blandt vores egne favoritter kan Rick And Morty askebægeret “Green Man Askebæger” nævnes, som et askebæger, der kan få et smil frem på hvem som helst der besøger dig. Men er du mere til Aliens? Så vil du elske vores bedst sælgende High Moon Askebæger, der giver dig hyggeligt selskab hver gang du fyrer op! Så køb et sjovt askebæger til dit sjove tobak, og få et godt grin hver gang du ryger!

Luksus askebægere fra Marley Natural & K. Haring.

Vil du gerne skodde din cigaretter eller joints med stil? Så er det et stilfuldt askebæger fra Keith Haring eller Marley natural du skal gøre det med! Her får du nemlig flotte kvalitets askebægere, som du kan have i lang tid! Fremstillet af bæredygtigt valnøddetræ og klart krystal glas, har Marley Natural produceret deres store og flotte Crystal Ash Tray askebæger, der er perfekt til den kvalitets bevidste ryger. Søger du et mere kunstnerisk askebæger med historie og et flot motiv? Så kan vi anbefale dette stilfulde Keith Haring askebæger, fra den legendariske kunstner og social aktivist, hvis stil havde stor indflydelse på 1980’ernes street kultur i New York.

Lommeaskebæger fra RAW – Perfekt til udflugten!

Hvis du tilbringer meget af tiden udenfor, hvilket man jo tit gør som ryger, så er et lommeaskebæger det helt perfekte valg! Med plads til 7-8 skodder, har RAW produceret deres eget Pocket Ashtray, der med en lukkeknap på fronten, er fremstillet af isoleret lugtfrit materiale i en rejsevenlig størrelse, og egner sig perfekt til udflugten eller i bilen. Du kan nemlig skodde den direkte i siden, så gløden slukkes og lander nede i askebægeret, hvilket er smart hvis du er kørende, og har svært ved at slukke cigaretten i bilen.

Introduktion til de forskellige typer af askebægre

Der findes mange forskellige typer af askebægre på markedet. Den mest almindelige type er et udendørs askebæger. Et udendørs askebæger er normalt fremstillet af metal eller plastik, og har et låg der holder asken indeni. Udendørs askebægre kan findes i de fleste byggemarkeder, men selvfølgelig også her hos os!

En anden populær type askebæger er bordaskebægeret. Disse er ofte lavet af glas eller keramik, og har en indbygget holder til cigaretter. Bordaskebægre er oftest noget, som står indenfor, og er derfor ikke altid i samme materiale som et udendørs askebægre. Dette betyder at man kan få et flot askebæger, uden at skulle bruge unødvendigt mange penge på den.

Endelig findes der også askebægre med tryk. Disse er typisk lavet af metal eller plastik, og har et design trykt på dem. Askebægre med tryk kan findes i de fleste kontorforretninger. Du kan købe et udendørs askebæger, et bordaskebæger, et stort askebæger og meget mere. Der er også forskellige materialer at vælge imellem, f.eks. glas, metal eller keramik.

7 gode råd til, hvilken type askebæger der er bedst egnet til dit behov:

Når du køber et askebæger, er det vigtigt at overveje hvilket behov det skal dække. Her får du 7 tips til, hvilken type askebæger der passer bedst til dine behov:
  1. Hvis du ryger indendørs, skal du vælge et askebæger der let kan tømmes og rengøres. Er på udkig efter et askebæger der holder dit hjem eller kontor rent, kan du overveje at købe et bordaskebæger. Disse askebægre har typisk et stort overfladeareal, samt en dyb skål til at fange aske og cigaretskodder.

  2. Hvis du ryger udendørs, skal du vælge et askebæger der er holdbart og vejrbestandigt. Vælg her gerne et mere solidt askebæger med en bred bund, for at forhindre at det vælter. Vi anbefaler også et askebæger med låg når det bruges udendørs, for at holde asken inde, og dermed sikre at indholdet ikke bliver blæst væk af vinden.

  3. Vælg et askebæger der har den rette størrelse til dine behov. Hvis du ryger cigaretter, skal du vælge et mindre askebæger. Hvis du ryger cigarer, skal du vælge et større askebæger. Hvis du ryger joints, så skal du tænke over hvor tit du gider at tømme den? Er du tit for ramt, eller for doven, så undgå at køb et lille askebæger der skal tømmes for tit.

  4. Hvis du leder efter et askebæger der nemt kan transporteres, kan du overveje at købe et lommeaskebæger eller rejseaskebæger som de også kaldes. Disse pocket ashtrays er typisk ikke særlig store, men til gengæld super praktiske at have med sig i naturen. De er ofte lavet af materialer som plastik med et brandsikkert inderforing.

  5. Hvis du er på udkig efter et flot askebæger, der vil se stilfuldt ud i dit hjem, kan du overveje at købe et elegant glasaskebæger fra fx K. Haring eller Marley Natural. Disse askebægre er som regel ekstra store, og kommer med flotte og elegante designs, som gør dem helt perfekte til udestuen eller terrassen.

  6. Hvis du leder efter et askebæger der er let at rengøre, kan du overveje at købe et let askebæger i glas eller rustfrit stål. Begge disse materialer kan let vaskes med vand og sæbe, men pas dog på med at bruge en børste på askebægre af metal, da dette kan ødelægge overfladen på belægningen, og dermed også motivet der sidder derpå.

  7. Har du tit gæster, bør du overveje at købe et ekstra stort XL askebæger! Det kan være træls at skulle tømme den hele tiden. Det er også meget rart at kunne have flere cigaretter eller joints liggende i askebægeret af gangen.

Køb bordaskebæger

Bordaskebægre er et must-have blandt rygere. De er typisk er lavet af glas eller keramik, og har en indbygget holder til cigaretter. Bordaskebægre er oftest skridsikre, hvilket betyder, at du kan placere dem på enhver overflade uden at skulle bekymre dig om, at de vælter eller glider. Mange bord askebægere har også et stilfuldt design, så de også kan bruges som pynt i dit hjem selv når de ikke bruges.

Et askebæger er en god måde at holde dit hjem rent på, især når du ryger indenfor! Nogle bruger bare det stående porcelæn, men det ødelægger overfladen med tiden. Andre bruger bare tomme dåser, men så er resultatet ofte, at der alligevel ender aske på bordet. Ellers kan det være, at man kommer til at vælte dåsen, og så kommer der den ulækre væske ud over det hele. Og så kan det være svært at få det fine træbord ren igen.

Når du har et askebæger til stuen, behøver du ikke vælge dem i rustfrit stål. Her har du muligheden for at købe flotte askebæger! Et askebæger er en fantastisk måde at pynte dit hjem på og tilføje et strejf af stil. De findes i en række forskellige stilarter, så du kan finde en, der passer til indretningen i dit hjem. Det kan være, at du gerne vil have et sjovt askebæger? Så kommer du uden tvivl til at kunne finde nogen lige her hos os. Vi går meget op i at have sjove askebægre til cigaretter og til joints, så den sjove tobak kan blive asket på et sjovt askebæger.