0 0,00 kr.

Grotelte

Et grotelt bruges til at opnå de mest optimale vækstforhold for dine planter. Det er meget nemt at styre både luftfugtighed, temperatur, lysforhold m.m. inde i et telt, fremfor hvis man dyrker i et større rum, eller dyrker under åben himmel, eller i et drivhus. Så det betyder at du kan dyrke lige præcis den plante du har lyst til, og få maksimalt resultat hele året rundt. En anden fordel ved et grotelt til indendørs dyrkning, er at det er meget nemmere at styre de lugt gener der måtte opstå, da man med en forholdsvis lille ventilator og kulfilter kombineret med sit grotelt, kan gøre alt dyrkning næsten lugtfri. Vi sælger grotelte fra både de bedste og billigste mærker på markedet som omfatter: Homebox, Diamondbox og Heisenberg. Er du i tvivl om hvilket telt du har brug for? Så er du altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde det helt rigtige grotelt for dig. Søger du et specifikt telt, som du ikke kan finde her på siden, vil vi med glæde bestræbe os på at få det hjem til dig!

Filters

Viser alle 26 resultater

Billig grotelt med EU Prismatch

Når du køber dit næste grotelt, vil vi rigtig gerne have at du køber det hos os! Faktisk så meget at vi tilbyder EU Prismatch, hvis du kan finde det samme grotelt billigere, på en anden dansk eller europæisk webshop. Der er flere gode grunde til at købe dit gro telt hos os, for da vi lagerfører de fleste af vores telte, kan du komme i gang med opsætning allerede imorgen, hvis du lægger din bestilling inden kl. 16.00 på hverdage med PostNord. Desuden kan du også være heldig at finde et brugt grotelt eller tilbehør dertil i vores outlet kategori, hvis prisen på dit næste grotelt er alt afgørende, for om du kommer i gang.

Ting du skal huske, når du køber et grotelt

Når du skal i gang med at sætte dit nye grotelt eller grotelte op, skal du være opmærksom på nogle bestemte ting, så du ikke kommer til at lave fejl, der i sidste ende og værste fald, kan betyde brand.

For det første, husk at købe den rigtige type af lampe, til de grotelte du bruger! Dette er meget vigtigt, da en for kraftig pære i et for lille grotelt, ikke er godt for dine planter på grund af høj varme, der samtidig også kan være med til at forsage brand i værste fald. Her er nogle gode retningslinjer for hvilke typer af pærer man skal bruge, til de meste udbredte størrelser af grotelte.

Ved grotelte fra 40 x 40 og op til 50 x 50 cm – Anbefales det at bruge 150 watt (eller som et tørretelt)
Ved grotelte fra 60 x 60 og op til 90 x 90 cm – Anbefales det at bruge en 250-400 watts pærer.
Ved grotelte fra 100 x 100 og til 120 x 120 cm – Anbefales brug af 400-600 watts pærer.
Ved grotelte fra 130 x 130 cm og derover – Anbefales det at bruge fra 600 watts pærer eller højere.
– Bemærk at disse kun er vejledende, og kan variere fra producent og type.

Køb billige grotelte fra Heisenberg hos HighHouse.dk

Det kan være dyrt at komme i gang med at gro planter indedørs, hvis du skal starte op helt fra bunden! Men med telte fra Heisenberg, finder du gode og billige grotelte til begyndere! Heisenbergs væksttelte er nogle af de bedste på markedet til prisen, fordi deres priser ganske simpelt er uovertrufne. Hvis du leder efter en nem måde at komme i gang med indendørs dyrkning, er Heisenberg den rette løsning.

Her er nogle af fordelene ved Heisenberg grotelte:
– Deres telte er fremstillet af materialer af god kvalitet, der holder i årevis.
– De er nemme at sætte op og tage ned, så du kan flytte dem rundt efter behov.
– Fås i forskellige størrelser, så du kan finde et der passer perfekt til dit grorum.
– Masser af gode funktioner, der gør det lettere at dyrke planter – Som god plads til ventilatorer og lys, samt smarte insektnet, lyssikre lynlåse, samt en god reflekterende mylar foring.

Så hvis du er begynder og leder efter grotelte til en overkommelig pris, er Heisenberg telte den helt rette løsning. Med Heisenberg vil du kunne komme i gang med at dyrke planter indendørs, uden at sprænge banken. Så køb et Heisenberg dyrkningstelt i dag, og kom godt i gang med din indedørs dyrkning!

HomeBox – De bedste grotelte på markedet!

Hvis du er en erfaren hjemmedyrker, så ved du allerede at et godt væksttelt er afgørende for en vellykket hjemmedyrkning. Og når det kommer til gode grotelte, er der ingen bedre mulighed på markedet end telte fra det meget anerkendte mærke HomeBox.

HomeBox grotelte er lavet af materialer af den bedste kvalitet, og kommer med de bedst mulige konstrutioner til indedørs dyrkning, der er nemlig tænkt over tingene! De har alle de ventilationsåbninger, lystætte vinduer og andre funktioner som du har brug som erfaren dyrker, for for at skabe det perfekte vækstmiljø for dine planter. De er også nemme at sætte op og tage ned, så du altid kan flytte dem i en fart.

HOMEbox – Ambient Q100

Begynd at dyrke som en professionel med HomeBox Ambient Q serien!
Ambient Q serien fra HomeBox er alsidige grotelte til hjemmedyrkning af dine yndlingsplanter. Det mest solgte telt i serien er deres Ambient Q100 telt. Teltets generøse højde på 2 m gør det perfekt til hydroponiske dyrkere, der har brug for at hæve deres planter højere op fra jorden. Alle de kvalitetsfunktioner, som forventes af HomeBox-telte, er til stede i Ambient Q, herunder tagindtag til nem montering af udsugningsudstyr, robuste lynlåse, MicroMesh insektnet, OmniFlow-luftindtagslukkere og PAR+ superreflekterende foring, som gør at du får mest muligt ud af hver eneste foton fra dit vækstlys. De 160 mm parallelle kanaler, der er placeret højt i hvert sidepanel, giver mulighed for nem og uafhængig ventilation af en luftkølet reflektor. Ambient Q 100 anbefales til 400-600 watts lamper, og kan varmt anbefales til den ivrige hobbydyrker, der ønsker at nyde kvalites produkter 365 dage om året!