0 0,00 kr.

Tilbehør

Her finder du alt det der ikke har sin egen kategori og som vi anser som ekstra tilbehør til at gøre din dabbing oplevelse endnu bedre. Du kan bl.a. finde en dabber penne eller silikone fingre. Vi vil være den førende leverandør inden for udstyr til dabs og vi tilføjer derfor løbende nye varer til kategorien. Er du i tvivl om noget, eller har du nogle spørgsmål til produkterne? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, så skal vi med glæde besvare dine spørgsmål så godt vi kan. Søger du et specifikt produkt til at dabbe med, som du ikke kan finde her på siden, vil vi med glæde bestræbe os på at få det hjem til dig.

Filters

Viser alle 25 resultater

Hvilket tilbehør skal bruges til dabbing?

Når det kommer til indtagelse med dabs, findes der forskellige måder, du kan indtage det på. Det er en ryge/damp teknik, der er konstant under udvikling, og alt efter hvor i verden du befinder dig, vil du se at rygere indtager dabs på forskellig vis. Den traditionelle opsætning til dabbing, kan dog inkludere følgende elementer og tilbehør: Cannabis ekstrakt, en dab nail, et dab rig, en dab banger, samt en bunsenbrænder eller torch lighter med kraftig varme, så er du godt i gang.

Bredt udvalg – skarpe priser – EU Prismatch

Udover at tilbyde en bred vifte af dab rigs, nails og bangers, tilbyder vi også et rigt udvalg af dab tilbehør, som kan gøre din dabbing oplevelse endnu bedre. Du finder blandt andet et udvalg af silikone tilbehør, som f.eks. de smarte silikonefingerbøl, som gør det muligt at arbejde og håndtere dit koncentrat uden problemer. Vi tilbyder desuden også et skarpt udvalg af dabber pins, så du kan komme igang med at dabbe ordentligt, og selvfølgelig også med EU Prismatch, så du er sikker på at kunne få den bedst mulige pris på dit dabbing gear.