0 0,00 kr.

Aroma Kugler

Nu kan du igen købe Aroma Kugler på HighHouse.dk! Vi forhandler stadig kun de bedste aroma kugler på markedet, og derfor kan du kun købe aroma klik kugler fra danske FlavourBall. Flavour Ball er nemlig blandt verdens bedste i både kvalitet af aroma, men også i valg af materialer og holdbarhed – hvilket måske er årsagen til, at det stadig er så manges favorit. Nedenfor kan du læse en guide til, hvordan man bruger aroma kugler, men også mere om hvorfor vi kun sælger Flavourball. Du kan også klikke ind på et produkt for at læse mere om selve varianten. 

Filters

Viser alle 29 resultater

Hvad er aroma kugler?

Aroma kugler er indkapslet aroma koncentrat. For at frigive duften fra aromaen, skal man bryde kapslen, hvorefter aromaen frigives til det absorberende materiale. Det er også derfor, at det i folkemunde kaldes “Klik Kugler” eller “Click Kugler”. 

En hurtig guide: Så let er det at bruge Aroma Kugler

Det er super nemt at håndtere aroma kugler, da alt man skal bruge medfølger. På ydersiden af hver æske med aromakugler sidder et medfølgende værktøj. Denne lille pind har to ender, og sådan bruger du dem:

  1. Den spidse ende af det medfølgende værktøj bruger du til at prikke hul i det materiale, du ønsker at indsætte en aroma kugle i
  2. I den anden ende af det medfølgende værktøj kan du med plastikomslaget danne et lille hulrum, ved at skubbe plastikomslaget ned over enden. Brug dette hulrum til at opsamle en aroma kugle fra æsken
  3. Skub nu blot aromakuglen ind i hullet og klik selve kuglen inde i materialet. Herefter vil aromaen sprede sig til materialet

Så enkelt er det at bruge Aroma Klik Kugler. 

Den store forskel på aroma kuglers kvalitet 

Der er en enorm stor forskel på kvaliteten af aroma kugler fra brand til brand. Det er derfor, vi kun sælger aroma kugler fra brands, som kan dokumentere højeste klasse af aroma. Danske Flavour Ball lever på alle måder op til vores strenge krav på både produktion, materialer, fremstillingsprocess, holdbarhed og den høje kvalitet af aromastoffer. Så går du også op i kvalitet, når du skal købe aroma klik kugler? Hvis ja, bør du købe dine aromakugler af mærket FlavourBall Men hvad er kvalitet? Det kan du læse mere om her:

De rigtige materialer: De billige aroma kugler er tit fremstillet af meget lavere kvalitetsmaterialer, der måske ikke er lige så “stabile”. F.eks kan det være, at kapslen, der indeholder aromastoffet, let bliver klikket eller smelter sammen med de andre. Det kan også være, at den er ekstrem svær at klikke. Ringe kvalitetsmaterialer giver ringe oplevelse for brugeren. 

Fremstillingsproces: Rigtige kvalitetsprodukter gennemgår strængere og flere kvalitetskontroller, hvor de sikrer renhed af aroma og ensartethed i kuglerne. Disse kontroller er vigtige for at finde fejl og mangler, men også for at sikre en renhed. Derfor er der færre fejl ved køb af kvalitetsprodukter såsom Flavour Ball. 

Aromafrigivelse: Man tror måske, at bare der kommer aroma i kuglerne, så er alting godt. Men der er faktisk også en stor forskel på kvaliteten af, hvordan og hvor effektivt en aroma kugle frigiver sin aroma. Billige aroma kugler har tendens til at frigive aromaen for hurtigt eller alt for langsomt. Derimod ved man, at det er kvalitet, når aromaen frigives over en hel session. 

Aromastoffer: Og så til noget af det helt vigtige, nemlig aroma stofferne. Kvalitets aroma kugler indeholder ofte højere kvalitets aromaer, hvilket afspejler sig i en autentisk og behagelig duft. Billige aromakugler giver oftest en kunstig eller kemisk snert, og det ønsker vi for alt i verden at undgå. Netop en af hovedårsagerne til, at vi kun sælger Flavourball – det er aroma, som vi kan stå inde for! 

Holdbarhed: Kvaliteten afspejles som sagt også i holdbarheden af kuglerne. Hvor længe går der, før aromaen forringes, klistrer de sammen over tid eller bliver det lettere/sværere at klikke kuglerne? 

Men i sidste ende, så er det altid Jer, der er i centrum for vores virksomhed. Det er nemlig bla. jeres tilbagemeldinger, der gennem tiden har hjulpet os med at bedømme produkterne og dermed truffet valget om kun at sælge Flavourball. 

Vi tror på, at en ægte oplevelse af kvalitet kommer fra de små detaljer såsom at ramme den helt rigtige og autentiste duft, pålidelighed af produktet over en længere periode, og så selvfølgelig valget af de rigtige materialer. Og selvom vi tidligere har prøvet andre brands, er det også vores helt klare holdning, at Flavour Ball er den bedste.