Pakker afsendt med Bring har i øjeblikket længere leveringstid. Vi anbefaler derfor at vælge PostNord for hurtigere levering.
0 0,00 kr.

Drivhus

Et mini drivhus med såbakke til forspiring, kan gøre plante udviklingen meget hurtigere. Minidrivhus til indendørs dyrkning, vil give et hurtigt resultat på bare 10-14 dage, og kan også bruges som minidrivhus i vindueskarmen. Et minidrivhus fra f.eks. Nultriculture, resulterer i en meget hurtigere rod og planteudvikling, hvilket gør skuddet hurtigere klar til at transplantere. Så vil du spire de bedste skunk frø? Så burde du også lede efter det bedste minidrivhus til forspiring af planter. I vores online growshop sælger vi alt, hvad du skal bruge til din spirring, samt resten af dit grow! Ved at forspire dine cannabisfrø i minidrivhus, giver du din planter den bedste start på livet, og dermed de bedste forudsætninger for at give store potente topskud.

Filters

Viser alle 10 resultater

Køb et drivhus til spirring af frø med EU Prismatch

Når du køber dit drivhus til spirring hos HighHouse.dk, får du ikke kun kvalitets produkter fra gode anerkendte mærker i branchen, du får også den bedste pris som du kan finde i Europa, med vores EU Prismatch. Vi vil nemlig være billigst når det kommer til groudstyr og tilbehør, herunder selvfølgelig også drivhuse til din frøspirring. Søger du et specifik drivhus som du ikke kan finde siden, så tøv ikke med at kontakte os, vi vil med glæde skaffe det hjem til dig i en fart!