0 0,00 kr.

Lighter

Her i vores lighter kategori, kan du finde den perfekte lighter til at tænde op med. Du kan desuden også finde alt lighter tilbehør som eksempelvis lightersten, lightergas, samt et helt nyt flintsystem til din gamle Clipper Lighter, så du altid er sikker på at have en velfungerende og god lighter lige ved hånden, samt den helt rigtige ligtergas til at fylde din lighter op med! Søger du et bestemt lighter brand eller lightergas, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Hvad er en lighter?

En lighter er en lille enhed, der bruges til at skabe en flamme, og som typisk bruges til at tænde ting som stearinlys, cigaretter og andre ting der skal brug ild for at kunne tændes op.

Lightere er et af de mest almindeligt anvendte værktøjer i verden. De findes i alle prisklasser, og som refel billige og let tilgængelige overalt, og perfekte til at tænde piber, bonger, eller andet rygeudstyr, og selvfølgelig en lang række andre genstande. Der findes en række forskellige typer lightere på markedet, men den mest almindelige type er engangslighteren. Engangstændere er typisk fremstillet af plastik eller metal og bruger en lille flamme til at tænde cigaretter eller andre genstande. De kan også købes i de fleste dagligvarebutikker, og er oftest billige lightere. Selv om de ikke er lige så pålidelige som nogle af de dyrere lightere på markedet, er de perfekte til folk der kun har brug for en simpel og billig lighter.

Lightere er en nødvendig ting for rygere, men de kan også bruges til andre ting. Der findes mange forskellige typer af lightere, og de findes i mange forskellige former og størrelser. Nogle lightere er dyrere end andre, men de har alle deres egne unikke fordele som f.eks. Plasma Lighteren der tænde ting via strøm.

Køb en billig lighter her

En god lighter er det mest praktiske værktøj, når man skal bruge ild til at tænde sin cigaret eller pibe. Hvis du er på udkig efter en lighter, har vi et bredt udvalg af både billige og eksklusive lightere som fx. de klassiske Zippo Lightere og Plasma lightere. Vi tilbyder EU prismatch på alle vores lightere, så du er sikker på at få den bedste pris i Europa. Uanset om du bare ønsker en billig clipper lighter, eller en kraftig torch eller plasma lighter, har vi noget for enhver smag. Desuden har vi et stort udvalg af cannabisrelaterede lightere til dem, der ønsker noget lidt anderledes og sjovt til deres lighter samle kollektion. Så hvad venter du på? køb din næste lighter her hos os, og husk samtidig at ekstra lightergas bliver nødvendigt før eller siden, så det altid en god ide at købe med til sin lighter.