0 0,00 kr.

Jointpapir

Her finder du det bedste jointpapir fra kendte mærker som: OCB, Greengo, Smoking, RAW, Elements, Smokers Choice, Juicy Jay’s og mange flere. Vi har Danmarks største udvalg af jointpapir, med over 100 forskellige variationer. Vi forhandler både jointpapir som er lavet af hamp, farvet jointpapir, men også 24 karat guld jointpapir. Vi fører alle størrelser af paper og filter, som bl.a. King Size, King Size Slim, Meterpapir & Extra Wide og derudover også en jointpapir kasse, samt multipakker som Smokers Pack, der både indeholder jointpapir og filtertips, i en samlet pakke. Så hos os kan du finde jointpapir til at rulle enhver joint med, og selvfølgelig altid til de billigste priser Danmark. Søger du noget specifikt jointpapir som du ikke kan finde på siden, vil vi med glæde bestræbe os på at få det hjem til dig i en fart!

Filters

Viser 1–32 af 138 resultater

Køb billigt joint papir her

Det kan være dyrt nok at ryge en joint, så derfor stræber vi efter at have Danmarks bedste priser på jointpapir, og alt andet rolling paper, ja faktisk de bedste i EU, og kan derfor tilbyde dansk prisgaranti på alt jointpapir i vores sortiment. Vi sælger også jointpapir i kasser, og tilbyder fri fragt, hvis du bestiller for mere end 599,00 DKK ellers har vi faste lave fragt priser der starter fra 33,00 DKK med Bring. Fortryder du købet af dit jointpapir efter du har fået det hjem, så tager vi det glædeligt retur i op til 365 dage efter du har købt det.

Hvilke typer jointpapir findes der?

Der findes flere forskellige typer af jointpapir på markedet, og det mest kendte og solgte er almindeligt hvidt jointpapir, også kendt som bleget jointpapir. Dette papir er også det mest “usunde” papir at bruge til sine joints, da der bliver brugt klorin i produktionen. Ønsker du ikke at rulle med hvidt papir, findes der heldigvis flere og mindre skadelige alternativer som fx. ubleget jointpapir, også kendt som brunt jointpapir. Her er ikke brugt klorin i produktionen, og giver derfor en mere “ren” joint, samt en bedre smag end traditionelt hvid jointpapir.  Ønsker du helt naturligt og økologisk papir at rulle med, findes der også jointpapir af hamp. Dette brænder lidt hurtigere og anderledes end traditionelt jointpapir, men giver derimod ingen dårlig eftersmag fra din joint, og kan i teorien efterlades i naturen uden dårlig samvittighed, hvis dit filter naturligvis også er økovenligt.

Guld jointpapir til en festlig lejlighed!

Søger du en helt unik rygeoplevelse, eller bare et strejf af luksus til din yndlingsryger? Så skal du prøve guld jointpapir fra fx. Shine Papers. Dette jointpapir er lavet af ægte 24 karat guld, som tilføjer et strejf af glamour, og perfekt til en festlig lejlighed som feks. din fødselsdag eller nytårsaften! Men det handler ikke kun om udseendet. Guldet giver nemlig også en ekstra jævn forbrænding, der fremhæver smagen af din joint. Så uanset om du er lejlighedsvis ryger der søger en alternativ rygeoplevelse, eller en Jeppe K type der bare gerne vil imponere damerne, så vil dette jointpapir af 24 karat guld, hjælpe dig med at nyde din ryger på en helt ny måde!

Hvordan ruller man en joint?

Det bedste råd er at kigge på YouTube, hvor der ligger masser af videoer og guides, til hvordan du ruller den perfekte joint, så du altid har en at spejle dig efter imens du prøver. Et godt råd hvis du er ny til at rulle dine egne joints, er at starte med det lidt billigere jointpapir, fordi du højst sandsynligt kommer til at ødelægge det, de første mange gange du prøver at rulle en joint. Først skal du bruge dit færdige mix og et filter, hvis du ikke har et filter, kan du bruge noget tyndt pap eller lignende, du skal blot klippe det i en lige eller konisk form, for at få det flotteste resultat. Åben dernæst dit jointpapir som en bog, og læg efterfølgende dit mix langs midten, men efterlad et lille tomt rum i hver ende af papiret, til filteret og lukningen. Slik så en lille smule på limsiden af papiret, og overlap den herefter imens du fordeler tobakken rundt, så det passer til formen af din joint.

TIP: Du kan også øve dig uden tobak, og dermed lave et såkaldt “cone”. Pas dog på at du ikke laver et dobbelt lag af dit jointpapir, som kan medvirke til at der ligger sig tobak imellem siderne når du opfylder den. Dette vil nemlig brænde din joint skæv, og give en del spild. God fornøjelse!