0 0,00 kr.

Grinder

En skunk grinder bliver også kaldt for en weed grinder, eller herb grinder, og bruges til at kværne dit cannabis med, så det bliver til et finere produkt i den korrekte rygelige form. De findes i mange størrelser, og med forskellige antal rum, samt med eller uden opsamlingskammer, til det overskydende ryst fra din skunk eller pot. Der findes flere typer af grindere, som er fremstillet i materialer som f.eks. en træ grinder, metal grinder eller akryl grinder / plastik grinder. Vi forhandler grindere fra kendte mærker som Black Leaf, AerospacedGrindnation, Greengo, Weed Star, The Bulldog & Marley Natural. Husk at vi også giver EU Prismatch, samt 365 dages fortrydelsesret på alle grindere i vores udvalg!

Filters

Viser 1–32 af 194 resultater

Brug for hjælp til at finde den rette grinder?

De fleste grindere kan håndtere beskæringsarbejdet meget godt, og er mange gange bedre end at sidde med saksen til dine fingre gør ondt. Der er nogle forskelle på, hvad de forskellige typer af grindere “kan”. Hvis du eksempelvis skal grinde rent plantemateriale, kan du nemt vælge en akryl grinder (Plastik grinder). Men skal du grinde hårdere materialer, eller bare ønsker en god og solid kvalitet fra start, anbefaler vi klart en metal grinder, og helst en med flere lag. Fordelen ved en multilags grinder er, at de kan samle det helt fine ryst i et opsamlingskammer i bunden grinderen, som du fx. kan gemme til en god aften i godt selskab! Hvis du leder efter god metal grinder, vil vi klart anbefale denne: Bulldog Amsterdam Metal Grinder. Dette er vores bedst sælgende grinder igennem flere år, på grund af dens gode kvalitet, samt konkurrencedygtige pris, og fordi den kværner dine planter helt til perfektion!

Rengøring af din grinder

Når du køber en ny grinder, er det selvfølgelig vigtigt at du passer på den, og vi har de helt rigtige værktøjer til den slags opgaver. Vi anbefaler at man køber det rigtige rengøringsmiddel til sin grinder. En vigtig detalje som mange ikke tænker over når de bruger deres grinder, er at vende den rigtigt. Husk altid at holde din grinder vandret når du bruger den. Mange har en tendens til at holde den lodret på siden, da dette ofte kan være nemmere. Men ved at holde den konstant vandret, minimere du chancen for at der sætter sig plantemateriale fast langs siden, og dermed ødelægger friktionen. Bruger du denne metode, og jævnligt vasker siderne af med en klud, kan du forsætte med at holde din grinder effektiv i lang tid.