0 0,00 kr.

Vandpiber

Hvad enten du mangler en billig vandpibe, en god vandpibe, en flot vandpibe, eller det hele i en. Så kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige vandpibe her i vores online vandpibe butik. Hvis du ikke har så meget erfaring på området, så tøv ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde frem til hvad der passer præcis for dig. Har du fx. en tendens til at vælte din vandpibe, så er det måske en akryl / plastik vandpibe som skal være dit næste skud. Her hos HighHouse.dk har vi fået større fokus på vandpibe salg, og hele vandpibe kategorien samt alt hvad den indebærer, som eksempelvis vandpibe hoveder, vandpibetobak, eller kul til vandpibe. Vi bestræber os på at finde vandpiber på tværs af alle typer og prisklasser, men er der nogle populære mærker eller et bestemt brand som du ønsker vandpiber, vandpibetobak, molasses eller tilbehør fra, så lad os endelig høre fra dig, så vi kan få dem hjem til vores sortiment i en fart!

Køb vandpibe hos HighHouse.dk

Når du ønsker at købe en vandpibe, er der nogle få ting du skal overveje. Først skal du beslutte, hvilken type shisha-gut du er. Hvis du er relativt nybegynder, kan det være en god idé at starte med en basismodel, som f.eks. en akryl/plast shisha. De er mindre tilbøjelige til at vælte, og de er ofte en smule billigere end de mere avancerede vandpiber Hvis du er mere erfaren, eller hvis du leder efter vandpiber der producerer en bedre røg, bør du måske vende hovedet efter glas vandpiber fra popolære mærker som fx. Aladin Shisha eller Kaya.

Hvis du har spørgsmål om hvilken type pibe der er den rigtige for dig, så tøv ikke med at kontakte os, så hjælper vi dig gerne med at finde den perfekte model.

Mange forskellige vandpiber i udvalget

Vandpiber findes i alle former, størrelser og priser, og i vores vandpibe-kategori, har vi et kæmpe udvalg af de mange forskellige typer, som du kan vælge imellem. Uanset om du er på udkig efter nøjagtig den model du søger efter, eller bare vil have en lille og enkel model, måske noget mere ekstravagant, eller bare billige vandpiber? så har vi helt sikkert flere forskellige vandpiber der vil passe på din ønskeliste her i vores udvalg. Vi har flotte vandpiber i alle forskellige slags og størrelser, så du er sikker på at finde den næste vandpibe der passer perfekt til dig lige her.

Vandpibetobak uden nikotin og tjære

Mange er blevet interesseret i rygning af tobakssten som Bigg Ice Rockz, der er en type vandpibetobak, der er fremstillet uden brug af nikotin eller tjære. Tobakken er et godt valg for folk, der ønsker at nyde rygeoplevelsen uden disse former for skadelige tilsætningsstoffer. Bigg Ice Rockz fås i et kæmpe sortiment med en række forskellige smagsvarianter som fx. æble, drue, kirsebær og blåbær, der er nogle af de bedst sælgende varianter i udvalget. De er alle forfriskende og producerer tyk, fyldig røg. Den søde tobak frugt smag gør tobakken får en autentisk smag, på en mindre skadelig måde end traditionelt tobak til vandpiber.

Sådan opstiller du en vandpibe

Når du har købt dig en ny vandpibe, er det tid til at sætte den op, så du kan begynde at ryge. Det er faktisk ret simpelt at opsætte vandpiber, også selvom du vil have meget røg men der er et par ting, du skal gøre for at sikre, at alt fungerer korrekt:

1. Fyld vandpibe hovedet

Start med at fylde hovedet med vandpibe tobak i mindre stykker. Sørg for at pakke den løst, så der er nok luftstrøm, når der ryges. Røgen går gennem tobakken i hovedet, så der skal være plas til at komme luft mellem det.

2. Sæt din rist på eller lav din egen

Sæt en passende rist oven på vandpibehovedet. Har du ikke en passende rist, så kan man bruge vandpibe folie. Stræk folien og først prik huller derefter. Når du suger i slangen, vil det danne undertrykket. Dét undertryk vil trække i folien, så husk at stræk folien godt! Husk at du IKKE må bruge sølvpapir som folie til vandpiben! Sølvpapir kan være farligt at bruge aluminiumsfolie til din vandpibe, fordi det kan forårsage sundhedsproblemer og skade lungerne. Aluminiumsfolien kan frigive giftstoffer i røgen, hvilket kan være skadeligt for dit helbred. Brug i stedet en rist af rustfrit stål, og med gode huller eller en egnet vandpibe folie.

3. Hæld den rette mængde vand i vandpibe kolben

Vær sikker på, at du har den rette mængde vand i vasen. Du ønsker nemlig ikke at have for meget vand, da for meget vand i vasen vil give vand i slangen, og dermed et dårligere sug. Når det gælder vand, anbefaler vi altid at hælde nok vand i flasken, indtil vandpiberøret er ca. 2,5 cm under vandets overflade. Dette afhænger naturligvis af vandrørets størrelse, men denne mængde vil normalt være lige nok til, at der er nok vand til et anstændigt og enkelt træk. Du skal bruge lidt mindre vand, hvis du har et lille eller lavt vandrør.

4. Monter slangen

Sæt slangen på vandhullet, og sørg for at den er tæt, så der ikke løber luft ud. Pas på med at suge for hårdt, hvis du eksempelvis bruger tre slanger.

5. Tænd kullet

Tænd kullet med en kulstarter eller en kraftig lighter, gerne en stormlighter / torch, og vent på at dit kul får en orange glød, og bliver hvidt hele vejen rundt før du begynder at ryge. Så ved du nemlig, at dit kul er klar. Kullet skal gerne være helt færdig med at afgive tændingsmaterialet, men kullet skal også være varm over det hele, for at opnå den optimale effekt. Brug gerne en tang til at tænde op med, og start gerne kullet på kanten af et hoved.

6. Nyd din vandpibe

Læn dig tilbage og nyd den gode røg og hyggelige stund med dig selv eller dine venner. Indstil gerne den ventil der sidder på vandpiben, da ventilen kan hjælpe med et bedre flow.

Hvis du har spørgsmål om opsætning af din vandpibe, eller hvis du har problemer med at få den til at fungere korrekt, skal du ikke tøve med at kontakte os, så hjælper vi dig gerne.

Ofte stillede spørgsmål angående vandpiber

Hvor kan jeg købe en vandpibe?

På www.highhouse.dk kan du købe din helt egen vandpibe! Vi har et stort sortiment af vandpiber og tilbehør, så du kan finde den helt perfekte vandpibe til lige præcis dig.

Hvad gør vandpiber ved kroppen?

Vandpiber påvirker ikke kun kroppen, men også sindet. Når nogen ryger på vandpiber, indånder de eksempelvis nikotin og andre skadelige kemikalier, som kan være vanedannende og potentielt skadeligt for dit helbred.

Er der nikotin i vandpibe tobak?

Nej ikke nødvendigvis. Der findes nikotin- og tjærefri tobakssten som fx. steam stones. Men ryger man den traditionelle vandpibe tobak, så vil der typisk være nikotin og tjære deri.

Hvor kan man købe tobak til vandpiber?

På www.highhouse.dk kan du købe tobakken til vandpiber. Vi har et stort udvalg af tobak uden nikotin og tjære, så du kan finde den perfekte variant til din smag.

Hvordan kan man tænde vandpibekul?

Der findes forskellige former for kul, og kultypen afgør hvordan. Nogle kan tændes med en lighter, andre behøver kul starter eller en stormlighter.

Hvor kan man købe kul til vandpiber?

På www.highhouse.dk kan du købe vandpibe kul. Vi har et bredt udvalg af almindelig kul af 100% kokosnødskal, og mange andre varianter, så du kan finde det perfekte kul til dig.

Kan man bruge grillkul til vandpiber?

Nej! Man må bestemt ikke bruge grillkul til vandpiber! Brug rigtig egnet vandpibe kul, som du kan finde under kategorien vandpibe kul.

Hvad er den bedste vandpibe?

Der findes ikke ét endegyldigt svar på dette spørgsmål. Forskellige mennesker foretrækker forskellige vandpiber af forskellige årsager. Nogle mennesker foretrækker mindre og mere bærbar vandpiber, mens andre foretrækker en større model med flere funktioner. I sidste ende er det op til den enkelte at afgøre, hvilke vandpiber der er den bedste for dem.

Hvad koster en god vandpibe?

Prisen for en god vandpibe kan variere alt efter hvilken model og hvilke funktioner du vælger. Generelt kan du dog forvente at betale mellem 350 og 750 kroner for en vandpibe af god kvalitet afhængig af mærket.

Kan man blive skæv af vandpiber?

Både ja og nej, ikke nødvendigvis. Nogle mennesker kan føle et let sus efter at have røget vandpibe, men det er ikke det samme som at blive høj af cannabis. Har du derimod aldrig røget vandpibe før, så kan nikotinen fra tobakken uden tvivl gøre dig en smule skæv.

Skal mundstykket på vandpiber udskiftes? 

Ikke nødvendigvis nej, hvis du ofte ryger alene så er der ingen grund til at skifte mundstykket på din pibe. Hvis du tit ryger med andre, kan det være en god ide for hygiejnen at købe udskiftelige engangs mundstykker, som hurtigt kan skiftes uden at skulle rengøre selve hoved-mundstykket.

Hvordan tænder man kokoskul?

Du tænder kokoskul ved hjælp af en kulstarter. Det er et særligt stykke udstyr, der hjælper dig med at tænde kul hurtigt og nemt. Du skal blot placere følge instrukserne. Kulstarteren vil give nok varme til at starte kulbrændingen, og du vil være klar til at ryge på ingen tid!

Vandpibens historie

De fleste ved, hvad en vandpibe er, nemlig en form for pibe, som oprindeligt stammer fra Indien, som der også bliver kaldt for en Hookah på mange sprog, og Shisha på arabisk.

Røgen fra vandpiber bliver ført gennem en beholder med vand, dernæst kommer røgen fra vandpiben gennem et højt rør, og slutteligt gennem en slange til munden. I mange lande er vandpiberygning meget udbredt, og er en almindelig social ting at dele sammen.

Historikere er kommet frem til, at vandpibe rygningen første gang ses omkring 1500-tallet, men nogle argumenterer for at det var endnu ældre, at den allerede fandtes tilbage i 1300-tallet. Dengang var vandpiben udformet af kokosnødder med et påmonteret langt rør, der var mundstykket til vandpiben. I det gamle Persien (som idag hedder Iran) blev vandpiben hurtigt meget populær, og man mener at det fra Persien blev spredt ud over hele Mellemøsten.

I det 17. århundredets ændrede vandpiben udseende, og specielt i Tyrkiet var de med til det. De lignede meget de traditionelle vandpiber som vi kender. I dag er et vandpiberør typisk fremstillet af metal, og vandpibehovedet af ler, og kolben af glas. Vandpiben er en ting at samles om, og for mange handler det om roen, samt den hyggelige og afslappende oplevelse med sine nære, og der er en helt unik kultur omkring netop dette.

For rygere er vandpiberygning oftest en social ting, som tiltrækker mange både unge som gamle. Det er først inden for de seneste år, at vandpiben har fundet sin vej frem i Danmark, hvor det f.eks. i mellemøsten er meget normalt at ryge et vandpibehoved lige efter aftensmaden.

I og med det i høj grad er det sociale aspekt, ser man mange unge på 18 år eller ældre, der bruger vandpiber til festlige lejligheder. Det er ikke til at tælle, hvor mange forskellige størrelser og vandpibe typer der findes derude. Nogle af de ‘sjovere’ er f.eks. vandpiber med 2 slanger, eller en vandpibe med 4 slanger. Dog er der tit ringere kvalitet af den røg, hvis der kommer en flere slanger på, hvilket skyldes at tobakken tit brænder hurtigere på denne måde.

Man kan også finde vandpiber med kølerum til isterninger, hvis der er flere som gerne vil nyde et køligere vandpibehoved med fx. en gruppe venner.