0 0,00 kr.

Digital Vægt

Her finder du et bredt udvalg af billige digitalvægte, lommevægte, brevvægte, gramvægtepræcisionsvægte samt diamant og finvægte fra kendte mærker som: ProScale, My Weight, Fuzion, On BalanceBlack Leaf / BLScale. De kan bruges til meget få formål, nemlig når noget skal vejes meget præcist i en bestemt vejeenhed, som fx gram eller ounce. Vægtenes præcision går fra 0,001 gram, og op til 1 gram pr. interval, og typisk hænger præcisionen sammen med hvad vægtens maksimale kapacitet er. Så kort sagt, jo mere præcis en vægt kan veje, jo mindre kan den som regel veje ad gangen. De digitale vægte vi forhandler går fra 30 gram og op til 3kg, og kommer typisk med flere forskellige veje-enheder og funktioner, samt med helt op til 30 års garanti på flere af modellerne. Søger du en specifik digitalvægt som du ikke kan finde på siden, vil vi med glæde prøve at skaffe den hjem til dig!

Filters

Viser 1–32 af 56 resultater

Køb en billig digital vægt med EU Prismatch.

Er du på udkig efter en digital vægt til Europas bedste pris? Så har fundet det rigtige sted. Vi forhandler et bredt udvalg af digitale vægte og finvægte til mange formål. Vi stræber efter at have Europas bedste priser på digitale vægte og mini vægte, og kan derfor tilbyde EU Prismatch på alle vægte i vores sortiment. Vi tilbyder også fri fragt hvis du bestiller for mere end 599,00 DKK, ellers har vi faste lave fragt priser der starter fra 33,00 DKK. Fortryder du købet af din digitalvægt efter du har fået den hjem, så tager vi den gerne retur i op til 365 dage efter du har købt den.

Hvilken digital vægt skal jeg vælge?

Når det er tid til at vælge en digitalvægt, er der mange faktorer at overveje. Nøjagtighed er et af de vigtigste aspekter ved enhver digitalvægt, men andre funktioner som f.eks. bærbarhed og kapacitet kan også være vigtige afhængigt af dine behov. Nedenfor vil vi diskutere de forskellige typer af digitale vægte og hjælpe dig med at beslutte, hvilken en der er den rigtige for dig! Fordi uanset hvad dine behov er, er der en digitalvægt derude, der er perfekt til dig. Med lidt research kan du finde den perfekte vægt til dine behov, og være sikker på at du får de mest præcise resultater. Når du skal vælge en digitalvægt, er nøjagtighed afgørende. Men der er også andre faktorer at overveje, som f.eks. kapacitet og bærbarhed.

De forskellige typer af digitale vægte

Der findes flere forskellige typer af digitale vægte på markedet, men de kan generelt opdeles i to kategorier: vægte til generel brug, og vægte til specifikke opgaver. Digitale vægte til generel brug er typisk den mest prisbillige og alsidige løsning, mens opgavespecifikke digitale vægte kan være dyrere, men tilbyder større nøjagtighed eller andre funktioner, der gør dem bedre egnet til et bestemt formål som f.eks vejning af dyre diamanter eller substanser.

Hvad er dine behov?

Det første skridt i valget af den rigtige digitale vægt er at identificere dine behov. Leder du efter en vægt til de mest basale formål, der kan bruges til en række forskellige huslige opgaver, eller har du brug for en opgavespecifik vægt hvor nøjagtigheden er ekstra vigtig? Når du har identificeret dine behov, kan du indsnævre dine muligheder og vælge den bedste digitale vægt til lige præcis dig. For at finde dit behov, kan du stille dig følgende spørgsmål:
  • Er det vigtigt, at den vejer så præcist som muligt?
  • Skal den være nem at have med på farten?
  • Hvor god er jeg generelt til at passe på mine ting?
  • Hvor mange penge er jeg villig til at bruge?

Hvad er de forskellige funktioner i digitale vægte?

Digitale vægte kommer med en række forskellige funktioner, der kan være nyttige afhængigt af dine behov. Nogle digitale vægte har stor kapacitet og kan derfor veje tunge genstande, mens andre er kompakte og bærbare for en nem transport. Mange har også funktioner som f.eks. et display med baggrundsbelysning eller en automatisk slukfunktion, for at spare på batteriet. Overvej hvilke funktioner der er vigtigst for dig, så kan du hurtigt finde den helt rette vægt uanset formålet.

Hvordan kalibrere jeg min digital vægt?

Når du køber digitale vægte eller fin vægte, er det vigtig at kalibrere dem en gang imellem, for at sikre sig at de altid vejer præcist. Dette skal gøres med et vægtlod / kalibreringslod, som typisk passer til vægtens maksimale belastning, dog kan dette variere fra mærke til mærke, og i visse tilfælde skal der bruges forskellige lodder, som ikke stemmer overens med vægtens maksimale belastning, som f.eks. at skulle bruge et 100 + 200 grams lod, for at kalibrere en vægt med en kapacitet på 500 gram. Et kalibreringslod til din vægt er også en god og hurtigt måde, at sikre sig at vægten vejer præcist inden du skal veje noget, hvilket vi anbefaler at tilkøbe til din nye vægt, så du med ro i sindet kan stole på et pålideligt resultat hver gang! Alle digitale vægte i vores sortiment er kalibreret fra fabrikken, men kan dog svinge med en “fejl” margin på 0,5% af den samlede kapacitet.

Hvad er en digital vægt?

En vægt eller en digital vægt er et måleinstrument til at bestemme massen af et legeme ved at veje det. Man kan i virkeligheden også kalde en vægt en kraftmåler, men fordi den bliver påvirket af en konstant gravitation (jordens), kan man lave en fast skala som viser massen i kg eller gram m.m. Vægte er en ældgammel opfindelse, og har været brugt i rigtig mange år til mange forskellige formål, så vi ville ikke være hvor vi var idag, hvis vægten ikke var blevet opfundet.