Vi laver ny side! Beklager, hvis noget ikke virker helt endnu
Vi står klar til at hjælpe! Så giv os et kald! +45 71 710 420
0 0,00 kr.

Harpiks Røgelse

Udforsk vores omfattende udvalg af røgelsesharpiks, og skab en atmosfære af fred og ro i dit hjem! Vi har en bred vifte af røgelsesharpiks for enhver stemning, og i vores udvalg finder du røgelse som er lavet med de mest autentiske og naturlige ingredienser. Kender du fx. rav røgelse som har er en varm og røget duft der vækker sanserne? Ravrøgelsen har en lang historie, der går tilbage til oldtidens Mesopotamien, hvor den blev brugt i religiøse ceremonier og ritualer. Røgelsesharpiks er en kilde til dyb afslapning, som hjælper med at fremme en følelse af velvære, og siges at kan bruges til at rense dit hjem for negativ energi. Find din favorit i dag, og lad dig omfavne af de beroligende og aromatiske dufte, som er perfekt til meditation eller afslapning efter en lang dag!

Vores røgelsesharpiks findes i mange varianter, inklusiv Amber, Benzoin, Dragons Blood, Guggal, Myrrh, Three Kings, Frankincense og White Sage. Uanset om du leder efter en duft til meditation, afslapning eller bare for at berige dit hjem med en naturlig og behagelig aroma, finder du det i vores udvalg af røgelsesharpiks.
Filters

Viser alle 10 resultater

Frankincense – Røgelse der giver en tidsløs og karakteristisk aroma!

For en virkelig tidløs oplevelse, skal du prøve vores Frankincense Resin Cups fra Aromatics. Denne velduftende røgelses harpiks bringer en ældgammel, aromatisk historie ind i dit hjem. Ikke alene er de en smuk tilføjelse til enhver indretning, men de frigiver også en karakteristisk røget aroma, der er både stemningsfuld og beroligende. De leveres i en flot kasse med 12 stk, og er samtidig den perfekte gave til en person du holder af!