0 0,00 kr.

Lightergas

Hvad enten du skal tænde en cigaret eller pibe, eller noget helt tredje, får du brug for lightergas samt en lighter til formålet. Men lightergas er ikke bare lightergas, der er nemlig en kæmpe forskel på kvaliteten af lightergas, og skal vælges afhængigt af hvad det skal bruges til. Det kunne jo være at du eksempelvis skulle bruge gas til din oil extractor, og i dette tilfælde opnås det bedste resultat ved brug af Dimethylether, der ikke er eget til almindelige lightere. Den mest brugte lightergas på markedet er butangas, som også findes i de fleste typer af lightere, og typisk kombineret med propangas, som hovedsagligt er den gas du vil undgå at bruge, og som ofte findes i billige engangslightere. Vi sælger kvalitets lightergas og gas til ekstraktion, fra kendte mærker som Clipper, Unilite, Dexso, Skandi, Colibri & Black Leaf. Søger du noget specifik lightergas som du ikke kan finde på siden, vil vi med glæde bestræbe os på at få det hjem til dig.

Filters

Viser alle 7 resultater

Køb ligtergas med EU Prismatch

Når du handler din ligtergas hos os, får du ikke kun et godt udvalg, men også de skarpeste priser på markedet! Vi vil nemlig gerne være din foretrukne leverandør af ligtergas, næsten uanset formålet. Vi giver derfor EU Prismatch, hvis du imod forventning skulle finde den samme lightergas billigere, et andet sted i Europa. Køb kasser lightergas inden kl. 16.00 på hverdage, og få sendt din pakke afsted samme dag. Vi har nemlig dag-dag levering, og lave fragtpriser fra 33 kr. til hele Danmark, samt fri fragt fra 599,-

Slip for usund lighter gas, køb organisk hampetråd

Hvis du går med tanken om at nedskære forbruget af den usunde butangas, når du tænder din cigaret, joint eller pibe. Så vil vi anbefale at kigge nærmere på vores udvalg af hampetråd, fra mærker som RAW, HempWick og BioFlame. Med disse organiske bivoks og hampe produkter, skal du blot tænde tråden med en lighter eller andet, og derefter bruge den til at tænde din cigaret eller pibe med. På den måde undgår du at inhalere lighter gas og butan når du tænder op, og gør rygeoplevelsen mindre skadeligt i det lange løb. Se vores udvalg af hampetråd her.

Køb lightergas online og i de fleste butikker.

Lightergas kan købes i de fleste butikker og online, men ved at lave en bestilling på nettet, er der mange penge at spare. Lightergas er pefekt til genopfyldning af dine lightere, og vi anbefaler at læse sikkerhedsforanstaltningerne, når du skal købe lighter produkter, for at give en sikker forbrænding process.

Hvor kan man købe lightergas?

Hos HighHouse.dk sælger vi mange forskellige typer af lightere og lightergas, og altid med EU prismatch, så du er sikker på at kunne få den bedste pris i Europa.

Hvilken slags gas er der i en lighter?

Den mest almindelige gas til lightere er butan, som ofte anvendes sammen med propan. Butan findes i de fleste lightere, og de to gasser bruges ofte sammen, fordi de har samme kogepunkt.

Dimethyl Ether er kun til ekstraktion.

Køber du Dimethylether (DME), er det vigtigt at du ikke anvender dem til dine almindelige ligtere, da disse produkter bliver ekstra varme, og derfor ikke er egnet til formålet.