Vi laver ny side! Beklager, hvis noget ikke virker helt endnu
Vi står klar til at hjælpe! Så giv os et kald! +45 71 710 420
0 0,00 kr.

Røgelse

Røgelse er en tidløs tradition, der har eksisteret i mange kulturer og religioner i årtusinder. I denne kategori finder du vores røgelse og alt tilbehør dertil. Vi har et af Danmarks største udvalg af røgelse med ene af populære brands såsom Stamford, Aromatica og Satya. Så klik videre ind på hver kategori for at se vores udvalg af røgelse produkter og røgelses holdere.

Hvordan bruger du røgelse?

Røgelse bruges ofte i meditation og yoga, da den kan hjælpe med at skabe en rolig og afslappet atmosfære. Det er også almindeligt at bruge røgelse til at rense et rum og fjerne negative energier. For at bruge røgelse, skal du placere den i en røgelsespindeholder og tænde den øverste ende. Når røgen begynder at stige op, kan du placere røgelsen i den ønskede position, og lade den brænde indtil den slukker af sig selv.

Røgelsespinde er små pinde lavet af træ eller bambus, der er dækket af en blanding af aromatiske harpiks, urter og andre naturlige ingredienser. Når de tændes, brænder de langsomt og udsender en røg, der fylder rummet med en behagelig duft.

Valg af røgelsepindeholder

Når du vælger en røgelsespindeholder, er det vigtigt at vælge en, der passer til dine behov og personlige stil. Der findes mange forskellige typer af røgelsespindeholdere, fra enkle keramiske eller træholdere til mere komplekse og dekorative design. Du kan også vælge mellem røgelsespindeholdere, der er specielt designet til at holde røgelseskegler, som er en anden type røgelse.

Hvorfor er hvid salvie den bedste røgelse?

Der er mange grunde til, at hvid salvie er den bedste røgelse! Først og fremmest har den en meget frisk og ren duft, der giver ethvert rum en fantastisk aroma. Den siges også at være med til at fremme afslapning og sindsro, og kan rense ethvert rum. Derudover menes hvid salvie også at have gode egenskaber, der kan hjælpe med at lindre stress og spændinger.

Hvad dufter hvid salvie af?

Duften af hvid salvide er meget frisk, og en smule urteagtig med en blanding af træ og blomst. En røgelse vi varmt kan anbefale!

Er røgelse usundt?

Røgen fra røgelsespinde kan danne et dårligt indeklima, hvis det brændes i et lille rum, med en begrænset luftcirkulation. Røgen kan forringe luften, og være skadelig for helbredet i det lange løb, hvis der ikke udluftes med frisk luft med jævnes mellemrum.

Hvor køber man røgelse?

Her hos HighHouse.dk sælger vi et bredt udvalg af røgelse, som røgelsespinde, røgelseskegler, og røgelsesholdere. Vi har over 150 forskellige varianter, og udvider løbende sortimentet i vores butik. Vi sender din pakke samme dag ved bestilling inden kl. 16.00 på hverdage.

Æteriske olier i røgelse

Meget af røgelsen der findes på markedet i dag, er fremstillet med æteriske olier i små mængder, og kan bruges effektivt til aromaterapi. Andre røgelser er lavet af naturlige ingredienser som fx. mandarin, rose eller lavendel olie, og kan bruges til formål som yoga, meditation eller bøn, samt at skabe dufte der giver en behagelig og god harmoni i omgivelserne. Dette gør også en pakke røgelsespinde til goder gaver til folk du holder af, specielt sammen med en af de mange og flotte røgelses holdere, du også finder i vores butik.

Religiøse ritualer

Røgelse har været brugt i åndelige og religiøse ceremonier i århundreder. Det siges at røgelse kan rense luften og duften skabe en atmosfære, der er befordrende for meditation og bøn. Røgelse fremstilles af en række forskellige naturmaterialer, herunder urter, krydderier, harpiks og æteriske olier. De mest almindelige røgelsespinde og -kegler er lavet af bambus, trækul og endda savsmuld.

Hvis du er interesseret i at prøve røgelse, er der et par ting, du bør huske på. For det første skal røgelse brændes i et godt ventileret rum. For det andet skal du altid bruge en varmebestandig overflade når du brænder din røgelse. For det tredje skal du aldrig efterlade brændende røgelse uden opsyn. Endelig skal du sørge for at slukke din røgelse ordentligt, når du er færdig med at bruge den.

Køb Indisk Røgelse hos HighHouse.dk

Her på siden fører vi et bredt udvalg af indisk røgelse, der er produceret på på gamle indiske traditoner og metoder, der giver røgelsen en god kvalitet. Prøv f.eks. mærket Satya Incense, der bliver produceret i Indien, og findes i et hav af forskellige dufte, herunder mange skønne dufte, der sige at kunne hjælpe sindet med åndelig klarhed, nedbringe stress, men generelt bare skabe en ro, der kan hjælpe med at rense krop og sind på en behagelig og effektiv måde, efter en lang og travl dag. Afspænding og afstressning siges nemlig at kunne hjælpe med at skabe mental balance i krop og sjæl, og derfor er indisk røgelse også blevet brugt til cerimonier igennem århundrede, da de mente at det var en form for magisk medicin at brænde røgelse. Røgelsen og dens dufte kunne nemlig skabe ro og klarhed, ligesom med tibetansk røgelse, der også er er blevet brugt spirituelt igennem historien, helt tilbage fra den ældre tid.