0 0,00 kr.

Røgelse

Røgelse er en behagelig måde at skabe gode stemninger med, og vi tilbyder Danmarks største udvalg af røgelse med ene populære brands såsom Satya, Golden Nag, Stamford og mange flere – og til Danmarks bedste priser! Klik ind på kategorierne og se vores store udvalg og billige priser. Er du i tvivl om hvilken type røgelse du skal bruge, kan du læse mere nedenfor. 

Hvilken type røgelse skal du bruge?

Røgelse er en tidløs tradition, som har eksisteret i mange kulturer og religioner i årtusinder. Der er dog sket meget med røgelse siden begyndelsen, og i dag bruger langt hovedparten røgelse i form af pinde og kegler. 

Den mest populære typer af røgelse er i dag i form af pinde. Det er oftest bambuspinde dyppet i blandinger af æteriske olier og harpiks. De har en lang brændetid og er nemme at slukke igen. Den rigtige løsning, hvis du søger at brænde røgelse af til yoga, meditation eller lignende, hvor opmærksomheden er andre steder. 

Hvis du derimod søger en oplevelse, når du brænder røgelse af, vil vi anbefale dig at købe røgelse i kegler. Når man tænder en kegle på en egnet holder, falder røgen på en dekorativ måde ned af holderen og laver flotte visuelle oplevelser. 

 

Valg af holder til røgelse

Der findes mange forskellige typer af holdere til røgelse, fra enkle keramiske eller træholdere til mere komplekse og dekorative design. Når du vælger en holder til dit røgelse, er det vigtigt at vælge en, der passer til dine behov. Skal du bruge en til pinde, kegler eller skal den kunne have begge dele?

Hvis du kun har lyst til at købe pinde, skal du ikke kigge efter en, som er til kegler. En holder til pinde er oftest aflange og mindre end dem til kegler, og dermed oftest også billigere.

Holdere til kegler er ofte større og mere dekorative end dem til pinde, da de er specialdesignet til at lave en oplevelse, når de afbrændes. Ofte kan holdere til kegler også bruges til pinde. 

 

Brug af røgelse – hvordan bruger man røgelse?

Røgelse har været brugt i århundreder som kilde til at skabe ro, atmosfærisk renhed og fremme spiritualitet verden over. Vi forstår den store betydning røgelse har for mange mennesker, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde en bred vifte af røgelseprodukter, som passer til alle formål og aktiviteter. Vi har over 200 røgelse produkter til salg, og hver type har sit eget formål. Her kan du læse om nogle aktiviteter, hvor røgelse er en fantastisk berigelse:

 

Røgelse til meditation og røgelse til yoga

Røgelse har som sagt været brugt til at fremme spiritualitet i mange, mange år, og bliver stadig brugt den dag i dag til at skabe beroligende omgivelser. Mange bruger det i dag som supplement til deres meditationspraktis, fordi når man mediterer, søger man at skabe et rum af ro, fokus og tilstedeværelse. Netop dette er røgelse genial til at være med til at skabe og dermed facilitere en unik tilstand for kroppen. 

I vores sortiment finder du produkter, der hedder noget med “meditation” eller “yoga”, og disse har fabrikanten fremstillet med henblik på netop disse aktiviteter. Men derudover finder mange lavendel god til at skabe en beroligende atmosfære og sandeltræ god til at fremme dyb koncentration. 

Men det er ikke udelukkende tilføjelse af dufte til seancen, som gør røgelse til meditation eller røgelse til yoga populært. Brugen af røgelse i meditation tilføjer også et element af ritual, som kan være kraftfuldt, når man prøver at fordybe sig i sig selv. Det kan nemlig hjælpe med at signalere begyndelsen på seancen, og hjælper med at adskille dette tidspunkt på dagen fra andre. Prøv derfor at indstil dig på, at når du tænder røgelsen, begynder du allerede der at smide andre tanker og gå i “fordybelses-mode”. 

Men hvilken røgelse er den rigtige for dig? Det er svært at svare på, da duft og sansepåvirkning af dufte er yderst individuelt og en meget personlig beslutning. Heldigvis har vi presset priserne så meget i bund på vores produkter, at du nemt kan prøve dig lidt frem. Når du så rammer den rigtige duft, er du slet ikke i tvivl! Den vil give dig en harmonisk ro, og dine sanser vil blive stimuleret. Da vil du vide, at du har ramt den rigtige duft til dig. 

 

Røgelse i boligindretningen

Selvom mange bruger røgelse aktivt i nogle aktiviteter, ser man også flere og flere begynde at benytte sig af røgelse i boligindretningen. Det kan nemlig være mere end blot en metode til at sprede behagelige dufte på. Røgelse bringer ældgammel tradition ind i moderne boligindretning, hvor det både kan være et æstetisk element, men også som middel til at skabe en speciel stemning i rummet. 

Et populært tidspunkt at bruge dufte i hjemmet er, når der skal skabes en romantisk stemning  eller ved at skabe en indbydende atmosfære til sine gæster. Det er nemlig en måde at tilføje dybde og karakter til et hjem på samtidig med, at det fremmer en atmosfære af ro og velvære. Så uanset om du søger at forbedre din boligindretning æstetisk eller ønsker at skabe et mere afslappende/romantisk miljø. kan røgelse være et værdifuldt redskab til at opnå netop dette.

 

Forskellen mellem traditionel røgelse og Harpiks røgelse

Hvad er harpiks røgelse? Harpiks røgelse er fremstillet primært af naturlige harpikser, som er seje, aromatiske stoffer udskilt fra visse træer og planter. Eksempler på harpikser inkluderer frankincense, myrra og copal. Harpiks røgelse har en mere intens, rig og ofte jordnær duft sammenlignet med traditionel røgelse. Duften kan variere betydeligt afhængigt af typen af harpiks, hvilket du kan læse mere om under hvert produkt.

Hvis du har nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores søde kundeservicemedarbejdere. De vil sidde klar og besvare dine spørgsmål.

 

Køb røgelse på HighHouse

Hvor kan man købe røgelse? Her hos HighHouse sælger vi som sagt et bredt udvalg af røgelse. Vi har over 200 forskellige produkter, og udvider løbende sortimentet i vores butik. Vi sender din pakke samme dag ved bestilling inden kl. 15.30 på hverdage, og vi er kendt for vores hurtige, billige levering!