0 0,00 kr.

Gødning

For at sikre de optimale vilkår for dine planter, bør du naturligvis forsyne dem med den helt rigtige cannabis gødning. På den måde kan du nemlig gro nogle gode, sunde og hurtigt voksende planter. Heldigvis er du kommet til det helt rette sted, dette er en af vores bredeste produkt kategorier, hvor du finder over 100 forskellige gødnings varianter at vælge imellem, så du med garanti kan finde lige den type af cannabis gødning, som dine planter står og mangler. Vælger du en optimal gødning til dine sorter, vil dine planter takke dig for det, og belønne dig med både et større og bedre udbytte. Tag et kig i vores udvalg, og se de mange muligheder for dine planter. Kun med den rette gødning, næring og det rette udstyr til dine cannabis planter, kan du gro dem bedst muligt. Vi sælger gødning til cannabis fra alle de førende mærker på markedet, som eksempelvis: BioBizz, Big Plant Science, Hesi, Green House Seeds, GHE (General Hydroponics Europe)

Filters

Viser 1–32 af 273 resultater

Find din gødning til cannabis hos HighHouse.dk

Hos Highhouse.dk finder du et stort udvalg af gødning til planter, som du selv dyrker derhjemme eller udendørs. Vi forstår vigtigheden i hvilken gødning du vælger at bruge, og det er ikke blot gødningen vi kan hjælpe dig med! Generelt har vi på vores webshop masser af udstyr, som hjælper dig med at gro dine planter både inde og ude, på den mest effektive måde. Vi er en dansk Headshop & Growshop, og sender altid vores pakker med 100% fokus på diskretion, hurtig levering, samt den billigste mulige pris i Europa med vores EU prismatch!

Gødning fra Big Plant Science

Skal du til at gro enten indendørs eller udendørs, og søger du en god cannabis gødning der er tilpasset til de danske vejrforhold? Så er det gødning fra Big Plant Science du skal vælge! Med en serie af forskellige gødninger der er tilpasset Danmark, er du sikker på at få alle de næringsstoffer og mineraler, som dine planter har brug for at kunne vokse sig sunde og stærke. Med gødning fra BIG, får du en god all-around gødning der passer til alle cannabis sorter, og effektivt kan bruges i både jord, coco og hydro, og naturligvis også til indendørs dyrkning. Få den ultimative smag frem i dine topskud, og få dem til størrelser du ikke har set før, med gødning fra Big Plant Science!

BioBizz gødning – Den førende gødning på verdensplan!

BioBizz har været blandt de førende på markedet i 3 årtier, og altid et sikkert valg når du skal vælge en god cannabis gødning, uanset hvilket sort du skal gro. Med BioBizz gødning får du ikke blot en gødning der giver dine planter stærke rødder, solide byggesten, eller store og velsmagende topskud. Du får også gødning som kan bruges i alle vækstmedier året rundt, og kan effektivt anvendes både indendørs og udendørs. Find først ud af hvad du skal dyrke, og så har BioBizz den perfekte løsning i sin serie af gødninger til alle forskellige typer og sorter, til lige præcis det gromedie du vil dyrke dine planter i. Vi anbefaler gødning fra BioBizz til både begyndere og erfarne dyrkere, da det både er nemt og overskueligt at dosere med deres brugervenlige gødningsskema, samtidig med at der opnåes fantastiske resultater fra din høst.

Gødning fra Green House Amsterdam

En anden kæmpe spiller på markedet af cannabis gødning, og som har været det i mange mange år, har du med garanti hørt om før! Det er nemlig Green House i Amsterdam! Kendt for mange ting som flotte coffeeshops med god hash og skunk, samt cannabis-cup vindende frøsorter, hvilket naturligvis kræver den helt rette gødning for at kunne opnå dette, nemlig deres helt egen! Med gødning fra GreenHouse Feeding er du sikker på at få flotte og stærke planter, som giver fantastiske resultater i sidste ende. Med mange års forskning bag deres egen avl, og den mest indbringende frøbank i verden, er du sikker på at få præcis det du står og søger, nemlig en god cannabis gødning til dine yndlingsplanter!