0 0,00 kr.

Slik

Velkommen til vores himmelsk slik oase, hvor hver bid lover en rejse for dine smagsløg, og den lette sult bliver erstattet med en perfekt mellemsnack på farten, i pausen, eller som en fast del af fredags hyggen på sofaen! Her i vores udvalg af slik og chokolade, finder du kendte klassiske chokoladebarer som fx. Snickers, Bounty, Milky Way, Mars, Daim, Twix, og naturligvis Mini Muh som har fulgt os siden barndommen. Velbekomme!

Filters

Viser alle 6 resultater

En lille online slikbutik til de lækresultne! 

Forestil dig at dykke ned i en Bounty bar, og mærke det søde kokosfyld og chokoladens bløde overtræk smelte på tungen. Det er ikke bare en chokoladebar, det er som en billet til en drømmende tropisk ferie, hvor hver bid fører dig til en solstrålevarm strand med en Pina Colada i hånden! Men rejsen slutter ikke her. Forestil dig en Mars, hvor en rig, blød nougat kombineres med en sød karamel, alt sammen indhyllet i den mest delikate mørke og mælkechokolade – en sand eftermiddagsforkælelse med vennerne! Og så har vi Milky Way, der byder på en himmelsk sammensmeltning af let nougat og karamel, alle sammen i favn af den fineste mælkechokolade, som får dagdrømmene til at tage fart! Mini-muh er ren barndomsnostalgi med sin udsøgte mælkechokolade, og for de eventyrlystne der sætter pris på den perfekte balance mellem salt og sødt, står Snickers klar med en fyldig kombination af peanuts, karamel og nougat – den ultimative chokoladefest, som kan afsluttes med en god Twix, og oplev den knasende kiksebase smelte sammen med blød karamel og chokolade.

Vi udvider denne kategori løbende, så næsten uanset hvilket chokolade humør du er i, om du er på udkig efter gamle favoritter eller søger nye skatte, så venter der en verden af chokoladeperler her hos HighHouse.dk, klar til at fortrylle dine smagsløg!

Vil du se vores seneste kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen så klik her. Vil du se vores smiley rapport så klik her.