0 0,00 kr.

Bonger

En bong er et rygeredskab til cannabis, og fungerer lidt på samme måde som en vandpibe, dog uden en slange som man suger i. Rygeoplevelsen kan være ekstra intens når man ryger på en bong, fordi der dannes ekstra meget røg, i forhold til en almindelig joint eller pibe. Vi forhandler bonger i alle typer og størrelser, og de mest kendte typer af bonger er: glas bonger, efterfulgt af akryl bongerkeramik bonger og silikone bonger. Så her kan du finde alt lige fra små og billige bonger, til ekstra store og flotte percolator bonger, fra kendte mærker som – ROOR, Heisenberg, Blaze Glass, Black Leaf, Grace Glass, Marley Natural, Piecemaker & Boost bongs.

Filters

Viser 1–32 af 208 resultater

Køb en billig bong med EU Prismatch!

Vi tilbyder EU Prismatch på alle bonger
identiske med dem vi har i vores udvalg.

Vi stræber efter at have de billigste bonger i EU, men skulle vi uheldigvis ikke have det, så matcher vi prisen uden en tøven! Vi tilbyder samtidig også fri fragt, hvis bongen eller den samlede bestilling overstiger 599,00 DKK ellers har vi faste lave fragt priser der starter fra 33,00 DKK. Fortryder du købet af din bong efter du har fået den hjem, har du 365 dages returret.

Hvordan finder jeg den bedste bong?

Det er meget individuelt hvad folk definere som en god bong, men der er nogle grundtræk der gør nogle bonger bedre end andre. De fleste mennesker foretrækker en bong med et sliphul – 8 ud af 10 bonger som vi sælger er en bong med et sliphul.

Mange vil gerne have en kold røg
Dette kan opnåes på flere måder – enten med en såkaldt ice-catcher / isfanger som der findes på mange bonger, og kan bruges til at samle isterninger op langs halsen, der effektivt er med til at køle røgen.

Der findes også bonger med percolator, som er et ekstra filter der er med til at rense og køle røgen yderligere, og dermed gør den ekstra mild. Kombinerer man disse to ting – vil man få en optimal kølig og mild røg, hvilket i manges øjne er alt afgørende, når de skal ud at købe deres nye bong.

Tip: Ønskes en yderlig filtrering og nedkøling af sin røg, kan man tilkøbe en forkøler / precooler til sin bong.
En forkøler fungerer på samme måde som en percolator, men skal blot påsættes manuelt på dit slamrør i bongen, hvorefter bonghovedet også sættes på. Du kan finde vores udvalg af forkølere ved at klikke her

En bong bliver dårligere at ryge på hvis den er beskidt!
Så er man dårlig til at rengøre sin bong jævnligt, kan det være en god ide at vælge en som er nem at rengøre med en børste. Dette betyder selvfølgelig at man skal være villig til at fravælge enten is-fanger, percolator eller begge dele.

En typisk misforståelse som vi ofte hører er, at jo mindre en bong er, jo mildere er den at ryge på.
Dette er en forkert opfattelse og typisk omvendt, afhængigt af metoden man ryger på.
I langt de fleste tilfælde vil en længere bong være “mildere” at ryge på, fordi den ganske enkelt kan nå at køle røgen mere.

Tip: Husk at skifte vandet på din bong ofte!
Frisk koldt vand er nemlig også med til at køle røgen, og samtidig give en bedre smag.

Uanset om du er begynder eller ej, vil vi anbefale at gå efter en percolator bong med en diameter på ca. 40-50 mm, og et SG 18,8 mm slamrør, da dette hjælper med at kunne suge hovedet hurtigere og nemmere.

På de fleste bonger kan bonghovedet også udskiftes, det kan nemlig også have betydning for den samlede rygeoplevelse.
Husk at købe riste der passer til dit bonghoved, og tjek at socket på hoved + slamrør passer sammen når du køber dem separat. Er du i tvivl om tingene passer sammen? Så kan du læse vores guide om socket størrelser.

Tip: Tilpas din søgning og find en bong lige efter dine kriterier.
Du kan nemlig med fordel tilpasse din søgning med vores produkt-filter, så kan du hurtig og nemt finde en bong med de egenskaber du søger, som fx. højde, type, eller producent, samt indenfor det prisleje du har bestemt dig for at ville bruge.