0 0,00 kr.

Headshop

Leder du efter rygegrej? Så er du her havnet det rette sted! En headshop / smokeshop sælger primært udstyr til rygning af cannabis, og vi er Danmarks største online Headshop. I vores Headshop finder du alt i rygegrej og rygerudstyr som bl.a. jointpapir, filtertips, cones, mixerbakker, piber, tjubanger, lightere og meget andet til. Så kig dig omkring her i vores online butik, eller kom forbi vores fysiske headshop i Skive, hvor vi har meget forskelligt rygeudstyr og tilbehør til alle typer af rygere. OG HUSK: Vi har EU-Prismatch!

Hvad er en Headshop? 

En Headshop, også kaldet Smokeshop, er en specialbutik, der primært sælger produkter relateret til rygning og cannabiskultur. Vores typer af butikker henvender sig til rygere og entusiaster ved at tilbyde et bredt udvalg af rygetilbehør.

 

Derfor bør du handle i en Headshop fremfor en tankstation eller kiosk:

Ofte bedre priser
En god Headshop har mange forskellige produkter indenfor hver kategori, så alle præferencer kan blive opfyldt. Derfor finder man produkter, man ikke ser i de mindre headshops og kiosker. Men den største fordel ved at handle i vores headshop er, at vi er utrolig billige i forhold til tankstationer og kiosker. Her er det normalt at tage 20-25 kr. for én pakke jointpapir, hvor vi tager under 10 kr. for samme pakke jointpapir. Vi har på HighHouse.dk faktisk EU-Prismatch, hvilket gør os til nogle af de absolut billigste i hele Europa. – selvom vi ligger i lille Danmark.

Ekspertviden
Personalet i Headshops er typisk velinformeret om produkterne og kan tilbyde råd og anbefalinger baseret på individuelle behov og præferencer. Denne ekspertise hjælper jer med at træffe informerede beslutninger om jeres køb, men giver også en tryghed i handlen. Fordi her bliver du modtaget af en kender, hvor tabu omkring rygning ikke eksisterer og alle spørgsmål er velkomne. Vi eksisteret i 13 år, og har efterhånden hørt alle spørgsmål og elsker at tale med jer om det! Derfor er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice og tage en snak.

Altid anonym forsendelser på HighHouse.dk
Vi forstår vigtigheden af diskretion. Vi sender altid anonymt, hvilket rigtig, rigtig mange af vores kunder er utroligt glade for. Så det slut med at stå overfor en medarbejder i kiosk eller tankstation og købe jointpapir og filtertips. Her klikker du blot nogle få klik, og så er dine varer på vej hjem til dig. Og helt uden postbuddet eller andre kan se, hvad du har købt. 

 

HighHouse.dk: Danmarks Største Online Headshop

HighHouse.dk er Danmarks største online headshop med Skandinaviens største udvalg af jointpapir, filtertips og meget mere. Med mere end et årti i branchen har vi opbygget en dybdegående viden og forståelse af kundernes behov. Vi er dedikerede til at tilbyde kun den bedste rådgivning og bedste købsoplevelser for vores kunder. Vores team består af erfarne fagfolk og netop den ekspertise gør os i stand til at vejlede både nybegyndere og erfarne rygere, så de får den bedste rygeoplevelse. Kontakt gerne vores headshop HighHouse.dk , hvis du har det mindste spørgsmål, vi vil glædeligt tage imod dig og tage en snak om det hele!

 

Hvad skal du vælge? Læs dette og bliv klogere på dine valg

Er du ny og brug for lidt mere vejledning, så kan du blive klogere det hele nedenfor. Vi har fået mange spørgsmål gennem tiden, og her har vi forsøgt videregive nogle svar til jer: 

 

Hvilken størrelse Jointpapir og Filtertips skal jeg bruge? 

Når det kommer til at ryge joints, så er der mange, mange forskellige måder at gøre det på. Nogle kan lide at bruge store jointpapir såsom King Size eller XL fordi så kan deres joints blive større og dermed være ekstra meget tobak i blandingen. Langt de fleste køber dog King Size Slim papir, da de kan lide tyndere joints, hvor der måske kun skal bruges 1 cigaret i deres mix.

I en Headshop er der stort fokus på at have produkter til alle ønsker. Men ved du, om det skal være bleget eller ubleget papir? Læs mere her:

 

Bleget eller ubleget joint papir?

Bleget jointpapir er hvidt, mens ubleget papir er brunt. Blegning gør papiret glattere, samtidig med at det gør det mindre tilbøjeligt til at klæbe sig fast til tobakken, men det er også mere skadeligt for miljøet. Ved blegning af papir for at gøre det hvidt, bruges der skadelige kemikalier, som kan forurene miljøet. De kemikalier der bruges til at blege papir, er ofte klor og natriumhydroxid.

 

Hvilke brands skal jeg vælge?

Der er mange forskellige brands at vælge i mellem. Men er du lidt i tvivl om, hvilken du skal vælge? For at gøre det lidt lettere for dig, har vi nedenfor prøvet at skrive lidt om de mest anderkendte brands i branchen:

RAW er en virksomhed, der producerer en bred vifte af rygeprodukter, herunder jointpapir. De er et velkendt og respekteret mærke, og deres produkter er meget eftertragtede. RAW jointpapir er fremstillet af naturlige materialer, hvilket gør dem til et godt valg for miljøvenlige rygere. De findes i en række forskellige størrelser og farver, så du kan finde den perfekte løsning til dine behov. RAW er beliggende i USA, og er et af de førende mærker inden for rygeprodukter i hele verden.

Greengo er et mærke af jointpapir, der er fremstillet af naturlige materialer. Det er et godt valg for folk, der ønsker at ryge miljøvenlige produkter, og det er også bionedbrydeligt. Greengo jointpapir fås i en række forskellige størrelser og typer, så du kan finde den perfekte løsning til dine behov. Greengo er beliggende i Holland, og er et af de absolut mest populære brands i verden.

OCB er en velkendt producent af jointpapir. De er kendt for deres produkter af høj kvalitet og fremragende udvalg, og nogle af de ældste på markedet. Deres produkter vil helt sikkert opfylde dine behov, uanset hvad du leder efter. OCB er et firma du kan stole på med mange års erfaring, og deres produkter vil helt sikkert hjælpe dig med at få mest muligt ud af din rygeoplevelse. Deres papirer er lavet af materialer af høj kvalitet, og deres sortiment tilbyder noget for enhver smag. Uanset om du er på udkig efter papir i almindelig- eller King Size størrelse, så har OCB dig dækket.

Smokers Choice: En dansk virksomhed med gode varer af høj kvalitet, uden at du behøver at bruge en formue. De har nogle af verdens bedste filtre, som du får i mange forskellige varianter. På den måde kan du finde lige det, du ønsker dig. Det er nok også derfor, at man i mange år har kunne købe Smokers Choice i alle butikker i landet. 

 

Cones

Cones består af et stykke jointpapir med et tilhørende filter i bunden, der er klar til at blive fyldt op med dit tobakmix. Det er lidt samme princip som med jointpapir og filter tips i forhold til størrelse og type: Det kommer an på, hvilken type ryger du her, og hvilket behov der skal opfyldes. I vores headshop har vi mange forskellige typer af cones, og noget til alle typer jointrygere.

Sidder du tit med mange venner, så er det nok ikke King Size Slim versionerne du skal have fat i. Der vil vi nok anbefale dig at du køber party-size cones. Sidder du omvendt oftest kun med én-to andre personer, kan almindelige King Size cones være det rigtige valg. Hvis du vil rulle en joint i almindelig størrelse, er Smokers Choice cones nok de bedste vi kan anbefale at bruge, ellers vores løs-vægts cones hvis du søger de absolut billigste cones i god kvalitet. Løs vægt cones fås i præcis den mængde som du har brug for, pakket i passende poser. Lad dig dog ikke narre af prisen; det er anstændige cones, der ikke åbner sig i bunden af papiret omkring filteret. Man har sparet på emballagen, så den betaler du ikke for.

 

Piber

I vores smokeshop har vi et godt udvalg af piber / pipes, tjubanger og chillums. Hvis man begyndte at ryge for mere end 30 år siden, er der stor sandsynlighed for at du foretrækker at ryge din cannabis på pibe. Årsagen her til er, at det med jointpapir og filtre først blev populært senere. I de gode 1960’ere og 1970’ere røg man på helt andre måder. Den foretrukne metode var piber, men også chillums og tjubanger blev populært i denne periode.

En tjubang er en type pibe, der bruges til at ryge tobak. Det er en traditionel indonesisk pibe som er lavet af bambus. Men i Danmark har vi stor tradition for at foretrække tjubanger lavet af stærk læder.

En chillum er en type pibe, der bruges til at ryge cannabis. Det er en traditionel indisk pibe, som er lavet af ler eller sten. For at ryge cannabis på den pakker du skålen / hovedet med dit cannabis, hvorefter du tænder den og suger røgen ind fra piben, hvorefter det pustes ud igen. En chillum var meget populær blandt hippier i 1960’erne og 1970’erne. De brugte dem ofte til at ryge cannabis, da de var nemme at bruge og gav et stærkt sus. I vores Headshop sælger vi chillums lavet af glas, keramik og træ.

 

Grindere

En grinder er et værktøj, der bruges til at kværne dit cannabis til mindre stykker. Det gør det lettere at rulle og ryge det, og øger samtidig den overflade, der udsættes for varmen fra lighteren, hvilket giver en bedre forbrænding. Grinders findes i forskellige former og størrelser, men de fungerer alle mere eller mindre på samme måde. De har en række tænder der findes i forskellige former som: Diamant tænder, pyramide, blad / knivform, eller tynde nåleformet tænder som typisk findes i grindere lavet af træ. De fleste har også en kief-fanger, der opsamler de trichomes (cannabisplantens blomster / topskud), der falder af under kværnprocessen. For at bruge en grinder skal du blot lægge dine topskud eller tørret plante i toppen, og dreje den rundt et par gange til den har den korrekte rygelig form. Som sagt er der mange forskellige størrelser og typer på grindere, og du kan se vores store udvalg i vores headshop kategori under fanen Grindere.