0 0,00 kr.

Bonger

Dette er vores bongshop kategori. Her finder du alle de underkategorier der hører under bong shop, blandt andet kategorier som Bonger, Bonghoveder, Bong riste, Dab rigs, Forkølere, Slamrør og Fittings.

Hvad betyder de forskellige bong udtryk?

Når man snakker om tingene på en bong, så er det for det meste engelske ord og udtryk der bliver anvendt. Her har du en kort forklaring på hvad de forskellige ting på en bong betyder, samt hvilken effekt det har på bongens funktion.

Hvad betyder Sure Grind?

SG står for Sure Grind, men bliver også kaldt en socket størrelse, og bruges til at finde de rigtige sammenslutninger, så du kan finde et slamrør eller bonghoved der passer på en bestemt bong. Disse bliver nemlig produceret i forskellige størrelser, og det er derfor vigtigt at man kigger efter den rigtige SG størrelse, inden man køber et nyt bonghoved eller slamrør til sin bong. Læs hele vores guide om Sure Grind og socket størrelser her.

Hvad er en percolator?

Percolatoren er det kammer som oftes sidder i midten af bongen, med forskellige rør og former. Dette giver en ekstra filtreringsproces, hvor røgen skal i gennem endnu et lag vand som tager noget skidt med på vejen, der ellers var endt i dine lunger. Dermed giver en percolator en sundere måde at ryge på, og man kan som et ekstra alternativ, få det som et bonghoved også. Dette kaldes for en forkøler, og er også et udtryk man tit støder på i dette univers, men konceptet er helt det samme som på en almindelig percolator bong. Vi anbefaler alle at rense deres percolator bong efter brug, da slammet kan være svært at rengøre hvis det først har sat sig fast.

Vigtig detalje når du køber en bong med ice-catcher!

En ice-catcher en simpel isterningefanger, som giver en mulighed for at fylde halsen på bongen op med isterninger. På den måde kan man jo dybere ice-catcheren sidder, få plads til flere isterninger ad gangen, og dermed opnå en meget køligere og mere behagelig røg. Men husk denne vigtige detalje hver gang du ryger på den – Husk at tømme din bong for vand når du har brugt isterninger til den! Dette er vigtigt fordi når vandet smelter, kan det nemlig oversvømme bongen, og spildt bongvand lugter fælt.

Hvilken funktion har et slamrør på en bong?

Et slamrør bliver også kaldet for en diffusor eller adapter, samt downpipe hvis det har et indbygget bonghoved på sig. Slamrøret forbinder bongen med hovedet, og har den funktion at skabe luft og bobler i vandet, så der kan dannes en glat flow når man suger. Et slamrør kan fås med forskellige riller i bunden, også kaldt et slit eller en arm, afhængigt af rille designet, og giver alle forskellige flow når man ryger.

Glas bonger

Der findes mange forskellige mærker af glasbonger på markedet, men nogle er mere populære end andre. Nogle af de mest kendte mærker omfatter:

RooR – Som er et populært mærke blandt de mest kræsne bongrygere, hvilket skyldes at de er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Så hvis du leder efter en håndlavet glas bong, der vil holde i årevis, så er en RooR en god mulighed. De findes også i mange forskellige designs, så du kan finde en, der passer perfekt til dig, hvis du altså er villig til at bytte dine penge for den bedste kvalitet.

Grace Glass – Er også et populært mærke af glasbonger, og de er kendt for deres flotte farver og designs, sammen med glas af solid kvalitet der passer til de fleste pengepunge. Hvis du er på udkig efter en god glasbong til prisen, så er en Grace bong helt sikkert et godt valg hver gang!

Hvis du leder efter billige og alligevel holdbare bonger, der også er fremstillet af varmesikret glas, så er det velkendte mærke Black Leaf et rigtig godt valg. De har et bredt udvalg af bonger, i alle typer og størrelser, og prisklasser, hvilket giver et dillema når du skal købe en Black Leaf bong, da det aldrig er nemt at vælge gode bonger fra! Black Leaf er blandt de bedst sælgende bong brands på markedet, hvilket skyldes den gode kvalitet til prisen, og mange år i brancen.

En bong fra Blaze Glass er et populært valg, og Blaze bonger er i samme liga som Black Leaf, ja faktisk kommer de fra samme familie og produktion, og deres produktgruppe ligger meget op ad hinanden. Blaze er også kendt for deres produkter af høj kvalitet, og deres bongs er altid lavet af tykt minimum 5 mm varmesikret borosilikat glas, der kan holde i årevis hvis du passer godt på den. Blaze glasbongs kommer også en en lang række forskellige og flotte designs, ofte med indbygget percolatore og isfangere, som hjælper med at køle røgen, og gøre den mere behagelig at inhalere. Blaze bonger ligger typisk i mellemprisklassen, når det kommer til bong markedet, hvor du også altid er sikret meget bong for pengene.

Når du skal vælge en bong, er det vigtigt at overveje dine behov og præferencer. Nogle af de faktorer, der skal overvejes, omfatter:

  • Størrelsen på bongen.
  • Type af percolator.
  • Materialet som bongen er lavet af.
  • Nemhed af rengøring.
  • Prisen.

Størrelsen på bongen er vigtig at overveje, især hvis du planlægger at bruge den sammen med venner eller kæreste. Hvis du ønsker en mindre bong, der er nem at transportere med rundt, vil det være en god ide at vælge en som ikke er fremstillet af glas, da disse ikke har særlig stor chance for at går i stykker under transport. Her vil silikone bonger eller akryl bonger være det bedste valg. Dog er disse ikke altid de bedste bonger, men du kan stole på at de holder til at blive tabt!

Hvis du vil have en større bong med flere funktioner, kan du kombinere en percolator sammen med en ice-catcher (isfanger), som tit findes sammen på lidt større bonger, da både is kombineret med en ekstra filtrering af koldt vand, giver den bedste mulighed for køling af røgen, hvilket er noget som de fleste foretrækker når de ryger bong.