0 0,00 kr.

Duftpinde

Med duftpinde kan du påvirke tonen i dine rum. Du kan f.eks. skabe en mere munter eller romantisk atmosfære, samt et mere fredsfyldt miljø. Duftpinde kan stille og roligt sive ind i et rum, og have indflydelse på hvordan vi opfatter og føler det. I mange henseender fungerer duftpinde på samme måde som stearinlys i hjemmet. Mange mennesker ser stearinlys som værende med til at skabe en varm og indbydende atmosfære. Derfor indgår stearinlys typisk i danskernes indretning. Fordelen ved duftpinde er, at de ikke udgør den samme risiko for brand, som det gør at have tændte stearinlys inde i huset, og på samme tid ikke så sundhedsskadelige. Men duftpinde skaber ikke kun en hyggelig og behagelig stemning i det rum hvor de er placeret, men eliminerer også enhver bekymring om en mulig brandfare.

Filters

Viser alle 24 resultater

Duftpinde på kontoret

Når de bruges på kontoret, kan duftpinde have en positiv effekt på medarbejdernes koncentration og motivation. For nogle mennesker kan visse dufte have en beroligende virkning, mens andre oplever, at bestemte dufte giver dem energi. Under alle omstændigheder har det vist sig, at brugen af duftpinde på arbejdspladsen kan bidrage til at skabe en et mere positivt arbejdsmiljø, og pynter selv på toilettet. Husk at når du bruger duftpinde på kontoret med dine kollegaer, er det vigtigt at tage hensyn, og respektere at det ikke alle, der kan lide de samme duftpinde som dig, så sørg for at placere dem i et område, hvor de ikke vil genere andre i det tilfælde.

Køb duftpinde i mange forskellige varianter

Her på vores side kan du finde duftpinde i mange forskellige varianter. Hvis du ønsker at købe duftpinde, har vi et bredt udvalg, som du kan vælge imellem. Kan du fx. godt lide duften af jasmin blomst? Eller er du mere til jordbær og brumbær? Måske lavendel som de fleste elsker? Uanset kan du finde det her i vores sortiment af duftpinde fra kvalitets brands som: HOME

Brugen af duftpinde

Hvordan du bruger dine duftpinde, er op til dig. Du kan selv bestemme, hvor ofte du vil bruge dem, og hvor længe du vil have dem til at holde. Det er vigtigt at huske, at når du bruger duftpinde, skal der altid være god ventilation i rummet. Duftpinde bør ikke placeres i nærheden af varmekilder, da duften så forsvinder hurtigere.

Tip: Hvis du ønsker at bruge dine duftpinde i lang tid, anbefaler vi, at du køber dem i større pakker. På den måde sparer du penge, og er sikker på altid at have god duft på lager.

Duftpinde er en fantastisk måde at tilføre lidt ekstra stemning til dit hjem eller kontor uden at skulle bekymre dig om brandfare. De findes i mange forskellige dufte, så du kan finde en, der passer til dit humør, og de er nemme at bruge. Du skal bare sørge for god ventilation, når du bruger dem, og igen undgå at placere dem i nærheden af radiatorer og andre varmekilder, hvis du vil have mest muligt ud af dem.

Hvis du gerne vil bruge duftpinde, men er usikker på, hvordan du kommer i gang, har vi her samlet et par tips:

1. Start med at prøve et par forskellige dufte, for at se hvilke du bedst kan lide. Start evt. med de altid sikre varianter som: Lavenel, Jasmin, Vanilje eller forskellige frugter.

2. Når du har fundet en duft du kan lide, skal du nu overveje hvor du vil placere duftpindene. Hvis du f.eks. ønsker at skabe en afslappende atmosfære i dit soveværelse, kan det være en god idé at placere duftpindene i nærheden af din seng.

3. Når du bruger duftpinde på kontoret, er det vigtigt at tage hensyn til dine kolleger. Det er ikke alle, der kan lide stærke dufte, så sørg for at placere dem i et område, hvor de ikke vil genere andre.

4. Følg altid vejledningen på emballagen, når du bruger duftpinde. Det sikrer, at du får mest muligt ud af dem og undgår eventuelle problemer.