0 0,00 kr.

Opbevaring

I denne kategori finder du klassiske gemme produkter, stashbokse og andre skjulegenstande som fx. fede stash bokse, cigaret etuier, pølsemands poser, og til små hemmelige skjulere til at opbevare dine dyrebare ejendele i, så ingen andre finder dem. Vi forhandlere også hylster til opbevaring af færdig rullede joints og luftfrie vakuum beholdere, hvor dit urt kan ligge i uden at lugte og genere andre. Her finder du opbevarings grej fra kendte mærker som bl.a. TightVac, Stash It!, Heisenberg, Weed Star, Grace Glass og Black Leaf.

Filters

Viser 1–32 af 160 resultater

Stashboxe og gemme produkter

Vi tilbyder vi en bred vifte af forskellige stashboxes i forskellige typer, og hvis du er på udkig efter noget mere specielt, så fører vi kreative og gode skjulere som fx. en Coca Cola, Monster, og endda Pringless chips stashboxe i flere varianter. Der er mange grunde til at vælge et smart skjulerum, når du skal gemme ting steder andre ikke må finde, og alle vores produkter er af høj kvalitet, og vil hjælpe dig med at holde dine urter og andre ting opbevaret sikkert.

Uanset om du har brug for noget lille og diskret, eller noget større og mere rummeligt, så har vi en stashbox der passer og opfylder de flestes behov, som fx. Møttrik skjuleren til håndværkeren, eller “brandslukkeren” som ingen vil ane mistanke om er en skjuler, og naturligvis skjulebogen, der camoufleres effektivt på de fleste bogreoler! Skal du være 100% sikker? Så har vi også toiletbørste skjuleren, som vi næsten garanterer at der aldrig bliver rørt en finger ved!

Vores skjuleprodukter er også gode til opbevaring af andre ting, såsom smykker, mønter og andre småting. Hvis du leder efter et sted at opbevare dine værdigenstande, så er du kommet til det rigtige sted!