0 0,00 kr.

Helse

Her finder du alle vores helse produkter, som bl.a. æteriske olier, røgelsespinde, ædelsten m.m. Vi har en række forskellige varer at vælge imellem, så du kan finde det perfekte helse produkt lige til dig. Vi håber at du nyder at kigge vores helse udvalg igennem, vi udvider denne kategori med fuld fart, men hvis der er produkter som du søger og ikke kan finde på siden, vil vi med glæde bestræbe os på at skaffe det hjem til sortimentet. Husk at vi har EU prismatch på alle vores produkter i hele helse kategorien.

Røgelsespinde

Røgelse er et godt valg til at skabe en god afslappende stemning. Vi tilbyder en række forskellige dufte at vælge imellem, så du kan finde den perfekte duft til lige præcis dig. Vi sælger også røgelsesholder til pinde og kegler, så du kan nyde dine røgelse endnu mere sikkert og forsvarligt.

Ædelsten

Ædelsten er en fantastisk måde at tilføre dit hjem eller kontor ekstra skønhed på. Vi tilbyder flere typer af ædelsten i vores udvalg, så du kan finde den perfekte sten til dig eller dine kære. Ædelstene er kendt for deres positive virkninger på krop og sind.

Æteriske olier

Æteriske olier bliver hyppigt brugt i saunaer verden over. De giver en række fordele, herunder afslapning, afgiftning og forbedret cirkulation. Vi tilbyder en række forskellige æteriske olier at vælge imellem, så du kan finde den perfekte duft til dig eller dine saunagus venner. Vi sælger også diffusorer, så du kan nyde dine æteriske olier ekstra behageligt.

Vi tilbyder et udvalg af helse produkter, der kan hjælpe dig med at slappe af og føle dig bedst muligt. Vores gør hvad vi kan for at vælge gode og naturlige produkter, der hjælper med at forbedre din krop og dit sind.