0 0,00 kr.

Tobak

Her i vores online vandpibe butik, finder du det bedste vandpibe tobak – ikke længere tobak, vandpibe sten / steam stones, samt fordamningspasta fra blandt andre Hookah Squeeze, Bigg Ice Rockz, ShiazoFuturesteam samt Hookain Intensify i mange forskellige smagsvarianter, så der er noget for enhver smag! Vi arbejder på at skaffe flere leverandører af vandpibe tobak, molasses og vandpibe sirup hjem til vores sortiment, så vi kan være konkurrence dygtige på vores udvalg, og give dig Europas bedste priser med vores EU Prismatch, som desuden også gælder på alle vores vandpiber, samt alt vandpibe tobak som ikke hører under afgift belagte varer i Danmark. Søger du noget specifikt vandpibetobak som du ikke kan finde på siden, vil vi med glæde bestræbe os på at skaffe det hjem til vores vandpibe sortiment.

Filters

Viser 1–32 af 34 resultater

Hookain Intensify vandpibetobak sten, det nye alternativ!

Vandpibe dampsten / steam stones, har de seneste år oplevet en stor vækst, og grunden finder man i det nikotin og tjærefri alternativ til den traditionelle vandpibetobak, der tidligere har været grundlag for ikke at ryge vandpibe for mange mennesker. Et af de førende og hurtigst vækstende firmaer på markedet, er det tyske firma Hookain, der producerer deres serie af molasses og vandpibesten Hookain Intensify. Her er tale om sten væddet i en vandbaseret gele af glycerin, der er med til at give den samme mængde af røg som almindeligt vandpibe tobak, og naturligvis den samme intensive smag, der også har dannet grundlag for navnet Hookain Intensify.

Vandpibetobak vs. Steam Stones

Tobak til vandpibe kan købes i Danmark, og kommer i mange forskellige smagsvarianter såsom: æble, kirsebær, jordbær, mint, blåbær smag og mange andre. En ny trend indenfor vandpibe tobak, er de såkaldte vandpibetobak sten, samt fordampningspasta, også kaldet steam stones og squeeze. Producenterne Bigg Ice Rockz, Hookah Squeeze, Shiazo, Futurestea og Hookain Intensify, er de blandt de førende på markedet, og mange vandpibe rygere er trukket over til lige netop denne type af tobak, da det ikke indeholder nikotin. De kommer i et hav af smagsvarianter, og du kan finde over 100 forskellige varianter her i vores online vandpibe butik.