0 0,00 kr.

Duftlampe

En aromadiffusor eller duftlampe som de også kaldes, er en smart metode til at sprede duftolier og æteriske olier ud i luften på, og nyde de mange fordele der er ved aroma terapi. Der findes mange typer og modeller af diffusere, både i keramik, sandsten og messing, men de fungerer alle efter samme princip: Olien tilsættes til en egnet beholder eller duftlys, og spredes derefter ud i luften. Denne type diffuser bruges ofte til aromaterapi, som er en praksis, hvor man bruger æteriske olier til at skabe en ro i kroppen. Aromaterapi kan bruges til at behandle en lang række forskellige tilstande, både fysiske og mentale. Nogle af de almindelige anvendelser af aromaterapi, omfatter reduktion af stress, forbedring af søvn, styrkelse af energiniveauet, og endda lindring af smerter i visse tilfælde. Hvis du er interesseret i at prøve aromaterapi, er det et godt sted at starte med en god diffuser til dine æteriske olier.

Filters

Viser alle 14 resultater

Aroma diffusor til æterisk olie

Når du køber en diffusor til dine din æteriske olie, er der et par ting du skal huske på. Først skal du beslutte hvilken type diffuser du vil købe. Der findes nemlig flere forskellige måder at anvende æteriske olier på, og den mest almindelige teknik omfatter forstøvere, som bruger en lille ventilator til at fordele olien. Derudover findes der også fordamperne, som genererer damp ved at opvarme vandet, som er opblandet med olien. Hver har sine egne fordele og ulemper, så det er vigtigt at finde ud af, hvilken metode der er bedst for dig.

Når du har besluttet dig for, hvilken type diffuser du vil have, skal du se på de funktioner, som de forskellige modeller tilbyder. Nogle diffusere tilbyder justerbare tågeindstillinger, mens andre har indbyggede timere. Nogle kommer endda med et lys, der yderlig skaber en afslappende stemning i rummet. Vælg de funktioner der er vigtigst for dig.

Endelig skal du ikke glemme at være opmærksom på størrelsen af diffusoren. Hvis du diffunderer æteriske olier i et stort rum, skal du bruge en diffuser med en større tank. Omvendt, hvis du kun bruger den i et lille enkelt rum, vil en mindre diffuser være tilstrækkelig til at sprede dufte, og give en dejlig duft i rummet med blot et par dråber olie.

 

Sådan anvendes æteriske olier med aroma diffusere

For at bruge en aroma diffuser til dine æteriske olier, skal du blot tilføje et par dråber af din foretrukne æteriske olie til diffusoren, samt fyld duftlampens skål med lidt vand, og derefter tænde den. Diffusoren opvarmer de æteriske olier langsomt, og vil derefter sprede duften, og give dig en aromaterapeutisk effekt, samt en afslappende og- eller opkvikkende oplevelse. Du kan justere mængden af olie du bruger, alt efter hvor stærk du ønsker at duften skal være. Diffusere er en fantastisk måde at nyde fordelene ved æteriske olier på, uden at skulle bekymre dig om, at de kommer på din hud eller dit tøj. Placér lampen utilgængeligt for børn, store hunde, eller andre dyr som kan vælte din aroma diffuser.

Aroma diffuser til duftolie opvarmer olierne perfekt

Diffusere findes i mange forskellige typer, både som forstøver der kan give et behageligt klima i soveværelset, eller stuen eksempelvis. Ved anvendelse af forstøvning med tændt fyrfadslys i duftlamper, anbefales det at lufte ud hvis duften bliver for intens. Æteriske olier giver nemlig en intens men behageligt indeklima, og giver endda en smule vanddamp i luften når diffuseren anvendes med vand. Dette kan være en fordel, hvis luften i dit hjem er for tør, så fyld skålen med vand samt et par dråber olie, og nyd den gode aroma, og et behageligt indeklima, som duftolie / æterisk olie kan give.

Aroma diffuser til rensning af luften

En diffuser til æteriske olier bruges også til at desinficere og rense luften. Tilsæt et par dråber olie til vand i diffusoren, og derefter lade den køre i et stykke tid. Dette vil sprede duften og hjælpe med at dræbe bakterier, og andre mikroorganismer i luften, da den frigiver negative ioner, der efterlader en ren og frisk aroma, der bla. hjælper med at forbedre humøret. Fyld duftlampens skål med vand og æteriske olier langsomt, og placér lampen utilgængeligt for dyr kan vælte den. Nu har du de bedste forudsætninger for, at sprede dufte i din diffuser på den sikreste måde. Husk at aroma diffusere kun skal sprede duften i en begrænset tid, hvis de anvendes med et tændt fyrfadslys.