0 0,00 kr.

Jord

I denne kategori finder du det bedste jord til cannabis og andre planter. Du ved ligesom os, at en god plante jord er noget af det vigtigste, for at dine plant kan gro sundt og godt. Derfor tilbyder vi et udvalg af god og velegnet jord, der er perfekt til cannabisdyrkning. Den jord vi har i vores sortiment, er af højeste kvalitet, og fra de mest anerkendte mærker på markedet. De fleste af varianterne indeholder alle de nødvendige næringsstoffer og perlite, der giver dem de bedste forudsætninger for at kunne vokse sig store og stærke, både ved indendørs og udendørs dyrkning. I vores udvalg af jord finder du mærker fra blandt andre BioBizz, HESI, The Jungle, & Mills.

OBS: Prisen er 40,00 DKK billigere pr. pose ved afhentning i butikken.
– Kan IKKE sendes med Bring, bliver manuel rettet til Postnord uden varsel.

Filters

Viser alle 14 resultater

BioBizz All-mix

All-mix er en forgødet jordblanding produceret af BioBizz. Den er lavet af økologiske ingredienser, og er perfekt til dyrkning af cannabis i potter eller i enhver anden type beholder. Blandingen indeholder alle de nødvendige næringsstoffer, så dine planter kan trives, og der er også tilsat perlite for at forbedre drænet.

BioBizz Light-mix

BioBizz Light Mix er perfekt til erfarne hjemmedyrkere eller professionelle, der ønsker at skabe deres egen skræddersyede blanding. Denne førsteklasses jord blanding indeholder perlite samt andre kvalitetsingredienser, der fremmer en sund rodudvikling samt en stærk plantevækst. BioBizz Light Mix er god til erfarne dyrkere, der selv ønsker at tilføje sin foretrukne næring til jorden.

BioBizz – Coco Mix

BioBizz Coco Mix er en alt-i-en pottemix, der hjælper dine planter med at trives! Denne unikke blanding er specielt designet til brug med kokostørv, og den er beriget med gavnlige mikroorganismer, der hjælper dine planter med at vokse stærkt og sundt.
Kokostørven i denne blanding hjælper med at lufte jorden og forbedre drænet, mens de tilsatte mikroorganismer hjælper med at nedbryde organisk materiale, og frigive næringsstoffer, der er vigtige for plantevækst. Desuden er blandingen fri for skadelige kemikalier og pesticider, så du kan være sikker på, at dine planter får den bedst mulige pleje.

BioBizz – Worm Hummus

Worm Hummus er en næringsrig, organisk jordforbedring, der effektivt kan hjælpe dine planter med at trives. Denne unikke formel er lavet med regnorme, der er blevet fodret med en økologisk kost, hvilket resulterer i et næringsrigt slutprodukt. De regnorme der bruges til at lave BioBizz Worm Hummus, er opdrættet på en økologisk gård, hvilket sikrer, at de er af højeste kvalitet. De får derefter en økologisk kost, hvilket resulterer i et næringsrigt slutprodukt. Den humus de producerer er mørk i farven, og har en rig, jordagtig smag, som dine planter vil elske.