0 0,00 kr.

Torch Lightere

Her i vores udvalg af Torch Lightere og storm lightere, kan du finde en god lighter til dit dab rig eller din olie bong. Med en torch lighter kan du nemlig opnå en ekstrem varme, i forhold til traditionelle lightere, hvilket gør dem perfekt egnet til at dabbe med. Vi forhandler Torches fra mærker som: Clipper Lighter, Black Leaf og Higher Standards.

Filters

Viser alle 16 resultater

Køb en god stormlighter her

Uanset om du står og mangler en billig jet flame lighter, eller dyr og god stormlighter, så kan du finde det her i vores udvalg. Husk at vi har EU Prismatch på alle stormlightere i sortimentet, hvis du kan finde dem billigere et andet sted i Europa. Søger du stormlightere som du ikke kan finde på siden? Så kontakt os endelig, og vi vil med glæde bestræbe os på at skaffe dem hjem til dig i en fart!

Fordele ved brug af en gas stormlighter.

Når du bruger en stormlighter med gas, kan du altid genopfylde den når gassen er brugt, og dermed slippe for at skulle købe en ny hver gang. Dette sparer både dig for en masse penge, og samtidig godt for miljøet. Husk at hvis du bruger din storm lighter til at dabbe olie med, skal du gerne bruge en model med kraftig flamme, da en ekstra høj temperatur er vigtig for at kunne opnå den bedste rygeoplevelse.

Hvad er forskellen på en butanlighter og en benzinlighter?

En benzinlighter er normalt meget billigere end en butan. Det skyldes, at benzin er lettere at producere end butan, så derfor er prisen på benzinlightere også lavere. Desuden er benzinlightere ofte er fremstillet af metal og dermed mere robuste, og har en længere levetid end deres gasfyldte modstandere. Der er dog nogle ulemper ved at bruge benzin lightere: F.eks kan du ikke justere flammen på de fleste modeller, og de fungerer ikke så godt i koldt vejr. Butanlightere er fyldt med butangas under tryk, hvilket er grunden til at de har tendens til at være dyrere end benzinmodellerne. Butan har også nogle fordele i forhold til benzin. Til at begynde med er det meget renere, og efterlader ingen rester på tøjet. Desuden kan du normalt justere flammestørrelsen på butanligtere, hvilket giver dig mere kontrol over lighteren. Butan ligtere fungerer derfor også bedre i koldt vejr end de ellers gode benzin lightere som fx. Zippo lightere.

Virker din Torch Lighter ikke? Så fikser du det.

De mest typiske årsager til at en torch lighter holder op med at fungere, er naturligvis at beholderen er tom for gas, så det er altid en god ide at starte ud med at tjekke om det er tilfældet. Hvis ikke kan følgende årsager være skyld i at den ikke fungere optimalt:

  • Ingen gnist
  • Tilstoppet brænder
  • Luft fanget i gasledningen

Det er meget nemt at reparere disse typiske problemer, så hvis du har en Torch lighter der ikke virker mere, og du ønsker at få den til at virke igen, skal vi nok hjælpe dig igennem trin for trin indtil den virker!

Først og fremmest, har du undersøgt om der manual med? Ved flere torchligtere følger der nemlig en manual med, ellers kan findes online hos producenten. Og altid en god ide at tjekke, hvis ikke følgende guide virker, men bare rolig, de fleste fungere på næsten samme måde.

1: Er der gas i lighteren?

Vi ved det godt, du er 100% sikker! Men for en god ordens skyld, så tjek lige igen. 90% af gangene er der nemlig gas i, men 10% af gangene bliver problemet løst her, så vær lige sikker inden vi nu hopper videre.

2: Lighteren “hvæser”

Hvis din lighter laver en “hvæse lyd” når du trykker på aftrækkeren, kan det være et tegn på en beskadiget paking, eller lækage på slagen, der i værste fald kan gøre at den ikke kan tænde. Og en måde at afhjælpe dette kan være ved at skrue helt ned for flammen inden man tænder.

3: Lighteren giver ikke en gnist!

Får du stadig kun en susen fra lighteren når flammen er blevet justeret op eller ned, og er der kun det lille blik og hvæs når du trykker trykker? Hvis du hele tiden får et hvæs, når du trykker på knappen, kan det tyde på, at du ikke genererer nok gnist. hviket kan skyldes forskellige årsager. Først og fremmest er det værst tænkelige scenarie, hvis tændingen er stået af. Oftes er det antænderen der er tilstoppet, så for at løse det skal du kontrollére om du har en gnist. Det anbefales at bruge trykluft til at rense og blæse ned i mellem tændingsknappen.

4: Lighteren laver hurtige lysglimt.

Laver din Torch et hurtigt lysglimt, eller tager det nu længere tid før lighteren antændes, og før den brænder ud? Hvis du får et kort glimt, og den fortsat hvæser, skal du rense brænderen, som igen kan gøres ved hjælp af en dåse trykluft. Når du bruger en billig butanbrænder, kan brænderhullerne blive tilstoppet af urenheder som f.eks. fnuller. Brug altid butan af høj kvalitet, når du bruger din torchlighter, dette giver somregel en længere holdbarhed, og et mindre skadeligt restprodukt der i værste fald inhaleres.

5: Har du husket at rense din Torch Lighter?

Sidst men ikke mindst, så er det vigtigt at fjerne alt resterende luft fra systemet, inder der påfyldes nyt gas i systmet. Dette er blandt de hyppigste årsager til at en torch lighter ikke fungere ordenligt. Sikre at der ikke er luft i kammeret, ved at holde den på hovedet og trykke påfyldningsventilen ned i nogle få sekunder. Du burde nu kunne se at der kommer butan ud af de små huller i kanten af flammehovedet. Hvis dette ikke er tilfældet, så fortsætte med at trykke på ventilen indtil det gør.

Hvis den stadig ikke virker efter dette, er det nu tid til sidste skridt, som kræver beskyttelsesbriller og renseværkstøj, eller en skruetrækker. Læg nu en klud eller hvidskestykke på et bord, og hold nu lighteren lodret indover, samtidig med at fyldestammen trykkes ned med værktøjet i bunden af lighteren. Men vær forsigtig når du trykker, da gassen bliver tømt ud i rummet, og da du muligvis skal gøre det flere gange for at få alt luften ud, er der altid en mindre ekplosionsfare, så vi anbefaler kraftigt at gøre dette undedørs hvis muligt og altid med briller.