0 0,00 kr.

Røgelseskegler

Grundene til at man søger god røgelse til sit hjem kan være mange, som f.eks. at overdøve andre kraftige dufte, eller fordi du leder efter den helt rette duft, til den helt rette stemning. Uanset så kan du finde gode røgelseskegler lige her i vores udvalg. Men hvad er røgelses kegler helt præcist? Det er næsten det samme som røgelsespinde udover formen, og giver den helt samme effekt, nemlig at skabe en god duft omkring dig. Den store forskel ligger blot i formen på røgelsen, hvor røgelseskegler er små kegler som tændes på toppen, og røgelsespinde kommer i en aflang form, som begge skal placeres i en egnet røgelsesholder, så de står sikkert og forsvarligt.

Filters

Viser alle 25 resultater

Røgelse til meditation

Man har i mange kulturer verden over, kunne finde anvendelse af aromatiske plantedele i dufte. Eksempelvis kan man gå tilbage til Kina i år 1500 f.kr. hvor man mener at buddhistiske munke har brugt røgelses dufte til religiøse anvendelser. Men også de tidlige kristne brugte røgelse i deres ceremonier, hvilket den katolske kirke aldrig er gået fra igen, de bruger nemlig stadig røgelse til ceremonier den dag i dag. Historisk set kan man sige at røgelse opfattes som noget af guddommelig karakter, som skulle være for guder, og kunne rense, helbrede, beskytte og jage onde ånder væk. Hvad du har lyst til at bruge det til, er selvfølgelig helt op til dig, men én ting er sikkert: Det er yderst effektivt til at overdøve andre stærke dufte med, og skabe en beroligende stemning omkring dig.

Køb billige røgelseskegler hos HighHouse.dk

Vi forhandler billige røgelseskegler og røgelse i høj kvalitet, fra kendte mærker som Stamford, Satya, Juicy Jays, Golden Nag, Tribal Soul og flere til. Så er du på udkig efter kendte og populære mærker, kan du finde mange af dem her i vores store udvalg af incense sticks og incense cones. Husk at vi altid har EU prismatch på alt røgelse i vores udvalg, så er du sikker på at få de bedste priser som du kan finde i Europa, og selvfølgelig med hurtig dag-dag levering og billig fragt fra 33,00 DKK.

Hvordan bruger man røgelsepinde og kegler?

Røgelsespinde og røgelseskegler skal tændes i toppen, hvorefter en fin lille glød eller flamme vil vise sig frem. Pust blot flammen ud efter den er tændt, og placer røgelseskeglen eller pinden i en sikker røgelses holder. Hvis der ikke kommer røg op fra keglen eller pinden, bør du prøve at tænde keglen igen og vente lidt, før flammen igen skal pustes ud.