0 0,00 kr.

Tilbehør

Under denne kategori finder du tilbehør som du kan bruge til din vægt, som f.eks. vægtklodser til kalibrering af din digitalvægt,
så du er sikker på at din vægt altid vejer helt nøjagtigt! Et kalibreringslod er nemlig et uundværligt tilbehør, da mange digitale vægte kommer med en fejlmargin fra producenten på op til 0.2%.

Filters

Viser alle 2 resultater

Hvordan kalibrerer man en vægt?

For at kalibrere sin digital vægt korrekt, skal man placere sin vægtklods på vægten, og typisk holde funktionsknappen ned i 3-5 sekunder, indtil den blinker med den totale vægt som skal bruges, typisk 100 eller 500 gram. Placer herefter vægtloddet på vægten i ca. 5 sekunder, indtil den enten viser bedskeden “passed”, som betyder gennemført, eller “fail” som betyder fejl kalibrering, hvorefter processen skal gentages. Husk at tjekke din vægts nøjagtighed en gang imellem, hvis du vil sikre at den vejer præcist. Alle vægte i vores udvalg bliver leveret med manual, så du altid kan kan se hvordan man kalibrerer den vægt du har købt.

Få kalibreret din vægt gratis inden vi sender.

Hvis du har købt en ny digital vægt fra vores webshop, og gerne vil have den kalibreret inden vi afsender den, skal du blot nævne dette i notatfeltet på bestillingssiden. Så sørger vi for at teste den og samtidig sikrer at den virker som den skal, og vejer 100% præcist når den er fremme hos dig. Dette kan som nævnt være en god ting, da mange vægte kommer med en fejlmargin på op til 0.2%. Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores fysiske headshop, og få kalibreret din vægt uden beregning.