0 0,00 kr.

Ædelsten

Ædelsten og krystaller er flotte og meget dekorative, til blandt andet blomsterdekorationer, bordpynt eller i små skåle. Vi forhandler flere forskellige typer af ædelsten og krystaller, som altid er en god gaveide til de lidt mere spirituelle, til kærestepar eller personen der har alt. Vi forhandler alle vores ædelsten i løsvægt, og da alle sten er forskellige, kan antallet derfor godt variere en smule. Har du spørgsmål til nogle af vores krystaller eller helse produkter? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller mail.

Filters

Viser alle 19 resultater

Krystallers betydning

Krystaller og krystallers betydning er blevet diskuteret meget gennem tiden, men mange synes at mærke effekter af krystallers egenskaber, hvilket har gjort dem mere og mere populære. Men sten og krystallers betydning, og hvordan de virker, er dog ikke videnskabeligt bevist. Derfor bør man kun tage krystaller og stens betydning som inspiration. Mennesker har haft disse overbevisninger i århundreder, og mange tror stadig på de magiske krystaller gør noget godt for alle. Både på åndelige-, fysiske- og følelsesmæssige plan.

Brug ædelsten og krystaller i hjemmet

Uanset om man tror på virkningen af sine ædelsten, kan man ikke komme uden om, at de er utrolig smukke og dekorative. Hver sten har sin betydning, og skal derfor placeres forskellige steder. Brug eksempelvis Ametyst krystaller på dit natbord og tigerøje sten ved dit skrivebord. Det er også oplagt at bruge ædelsten til pynt i akvarier og haver, ja faktisk kun fantasien sætter grænser.