0 0,00 kr.

Vaporizer

En vaporizer til urt bliver også kaldet for en fordamper, og bruges til at udskille de forskellige plantestoffer. Det er den eneste rigtige alternativ metode til rygning på andre instrumenter, hvor der sker en forbrænding. En vaporizer minimerer antallet af skadelige stoffer som du inhalere, og de er næsten lugtfri i forhold til normal rygning. En vaporizer inddeles oftest efter disse 3 typer: Pen VaporizerHåndholdt VaporizerStationær Vaporizer. Vi forhandler billige vaporizere i Danmark fra alle de kendte mærker som bl.a. Storz & Bickel, Flowermate, XMAX, Xvape, Davinci, samt Black Leaf & Pulsar. Alle sammen med EU Prismatch, så du er sikker på at få den bedste pris du kan finde i EU. Søger du en specifik vaporizer som du ikke kan finde på siden, vil vi med glæde bestræbe os på at få det hjem til dig i en fart!

Filters

Viser 1–32 af 135 resultater

Stationær eller Håndholdt Vaporizer?

Er du på udkig efter den bedste vaporizer, eller bare en god en? skal den være håndholdt eller ej? Det skal du beslutte dig for først sammen med dit budget, inden du køber en ny vaporizer, så du ikke fortryder dit valg kort tid efter købet. De fleste vaporizers som vi sælger er håndholdte, nok mest af den grund at de er praktiske, samt diskrete at have med sig rundt. Men også fordi de typisk ligger i den billige ende, i forhold til en stationær vaporizer. Nogle vaporizere kan fordampe alle former for plantematerialer, og nogle er specifikt lavet til at fordampe olie koncentrater eksempelvis. Uanset kan man i de fleste tilfælde udskifte den coil man bruger, til en der understøtter præcis det produkt du gerne vil ryge. Vi sælger vaporizere i alle prisklasser, lige fra billige håndholdte vaporizere, til de dyre Volcano vaporizer fra Storz & Bickel, som f.eks. deres Hybrid vaporizer, eller The Mighty Vaporizer, der klart blandt de bedst sælgende vaporizere på markedet, grundet den høje kvalitet, og derfor også dem man bruger på de fleste Coffeeshops i Amsterdam. Men ja vi ved hvad du tænker! 2- 3000 kr. kan være mange penge for en vaporizer! men når man vælger at se det som en investering i sit helbred, er det jo pludselig småpenge.

Fordamp din plante med en vaporizer!

Hvis du er daglig ryger, og har været det i mange år, så er det nok på tide at begynde at tænke på alternativer til tobaksrøg! Med en vaporizer mindsker du dine lunger for den skadelige tobaksrøg, som du ofte inhalere når du ryger joints, bong eller pibe. Dette kan lade sig gøre fordi man ikke bruger tobak på sin vaporizer, men også fordi at man fordamper røgen, i stedet for at afbrænde det, som man gør med de andre rygemetoder. Men det er ikke kun derfor at en vaporizer er et godt valg, du får nemlig også en utrolig smags oplevelse, når du fordamper dit plantemateriale i stedet for at afbrænde det, og er selvfølgelig også grunden til at man bruger denne metode, når man skal kåre vinderen af Cannabis Cuppen. Er du i tvivl om hvilken vaporizer du skal købe? Om den skal være håndholdt eller stationær? Om det skal være en dry herb vaporizer til almindelige plante, eller en oil vaporizer til olie koncentrater? eller en der understøtter begge ting? så tøv ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den helt rigtige vaporizer i vores vape butik, til lige præcis dit formål.