0 0,00 kr.

Chillum

En chillum er et lige konisk rør, med en kanal der fører fra ende-til-ende. En chillum er traditionelt lavet af ler, men findes i mange forskellige materialer, og har været brugt i flere hundrede år. Chillums stammer oprindeligt fra Indien, og har spredt sig derfra til resten af verden siden 1960’erne. Vi forhandler chillums i materialer som glas, keramik og fedtsten. Vi anbefaler man køber en chillum rist til at ligge ned i røret, så du undgår at få tobak ud af bunden hvor du suger fra. Se vores udvalg af chillum riste her. Søger du en specifik chillum som du ikke kan finde på siden, vil vi med glæde bestræbe os på at få det hjem til dig i en fart.

Filters

Viser alle 10 resultater

Den rigtige Chillum kan blive en ven for livet!

Selvom en chillum ikke behøver at koste en masse penge, kan det godt betale sig at finde en chillum i solid kvalitet, og holdbart materiale. Dette er også noget vi altid anbefaler at kigge efter, da en chillum af glas er nemmere at ødelægge. Er det prisen der er afgørende for dig, så er det helt sikkert chillums af træ og keramik vi vil anbefale at købe.

Køb en billig Chillum med EU Prismatch!

Vi vil den billigste leverandør af rygeudstyr i Europa, og herunder selvfølgelig også når det kommer til chillums. Derfor tilbyder vi EU Prismatch på alle chillums som vi fører i vores udvalg, hvis du uheldigvis skulle finde dem til en billigere pris på en europæisk webshop. Udover vores prismatch, tilbyder vi også gratis fragt fra 599,00 DKK. Vi sender din pakke lynhurtigt, og samtidigt har vi en fast lav fragt pris fra 33,00 DKK. Fortryder du købet af din chillum, tager vi gerne den retur i op til 365 dage efter du har købt den.