0 0,00 kr.

Sodavand

Her i vores udvalg af sodavand, finder du alt for enhver smag! Uanset om du er til sodavand med Appelsin, Abrikos, Hindbær, Sport, Cola eller måske de sidste kombineret, så finder du det her på siden. Vores lokale Hancock sodavand er brygget som i “gamle dage”, og her er der ikke blevet sparet på hverken kærlighed eller gode råvarer! En rigtig sodavand som vi kalder det her på egnen, og som altid her i Skive har været “værtens” bedste! Smag og døm selv som vi plejer at sige!

Filters

Viser alle 28 resultater

Køb Hancock sodavand hos HighHouse.dk

Vi elsker Hancock! Og har gjort det siden vi hoppede rundt på legepladserne i Skive! Derfor kan vi også stolt anbefale dem videre uden at tøve! Som ægte Skibonitter har Hancock altid floreret rundt i vores blod, og et sikkert smil og kompliment blandt vores venner er altid garanteret, når der åbnes en iskold Hancock sodavand og serveres til dem. Nu kan vi langt om længe hjælpe med at servere Hancock sodavand ud til de mange af vores kunder, som endnu ikke har smagt dem, og det er vi utrolig glade og stolte af endelig at kunne tilbyde!

Hancock – Måske verdens bedste sodavand!

Hancock er et af de mest populære sodavandsmærker i Danmark, og er kendt for sin høje kvalitet og unikke smag. Hancock sodavand fremstilles i Skive, og blev grundlagt i 1876. De fremstiller både øl og sodavand. Hancocks popularitet kan tilskrives en række faktorer, herunder dets lange historie, det store udvalg af smagsvarianter, og de høje kvalitetsstandarder! Virksomheden har eksisteret i over 140 år, og i den tid har de udviklet en bred vifte af smagsvarianter, herunder Hancock Cola, Appelsin, Abrikos, Hindbær og deres berømte og bedst sælgende Sport Cola.

Hancock’s Sports Cola er en af de absolut mest populære, og kan fås mange steder, herunder i dagligvarebutikker, tankstationer og nærbutikker både lokalt og nationalt. Selv på Christiania sælger de Hancock Sports Cola. Det er et godt valg for folk, der er på udkig efter en cola af høj kvalitet, når de vil forkæle sig selv med noget ekstra godt.

Historien om Hancock Sport-Cola

Det hele startede i 1974, da de første Hancock Sports Cola blev produceret. Opskriften indebærer en hemmelig ingrediens, og er stadigvæk den samme i dag mange årtier efter, og bliver stadig produceret med gode råvarer som rigtig colanød kombineret med sportsvand, kærlighed, og derefter tappet i en ølflaske. Derfor smager en Hancock Sport Cola som en rigtig sodavand! Men det var en hård start på livet som Sports colaen fik, der blev nemlig ikke solgt særlig mange i de første mange år på markedet, faktisk så få at den var tæt på at udgå fra sortimentet. Dog skete dette heldigvis ikke, og er nu blevet til den mest solgte og populære sodavand fra Hancock. Sortimentet er siden blevet udvidet med tiden, til blandt andet at omfatte en række af hele 19 forskellige varianter af sodavand. Men klassikerne som appelsin, hindbær og cola er der stadig – og de er stadig gode som de altid har været!

Sodavand til enhver lejlighed

Sodavand tager i dag del af vores faste hverdag og weekender. De er populære hos folk i alle aldre, og kan findes i mange forskellige sammenhænge, fra hjemmet til arbejdspladsen, og serveres normalt afkølet. Sodavand fremstilles ved at tilsætte kuldioxid til stillestående vand. Herved opstår bobler, som giver drikken sin brusende konsistens. Det er især brusen som gør en sodavand så behagelig at drikke, og kulsyre er en vigtig del af smagen. Der findes mange forskellige typer sodavand på markedet, lige fra de klassiske Coca-Cola & Pepsi til vores egne lokale Hancock.


Vil du se vores seneste kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen så klik her. Vil du se vores smiley rapport så klik her.