0 0,00 kr.

Kulfilter

Et kulfilter hjælper med at kontrollere den kraftige duft, der opstår ved at dyrke indendøre, og er uden tvivl den bedste måde til at kontrollere det på. Et kulfilter fungere ved at det filtrere luften for næsten alle partikler helt op til 99%, dog forringer et kulfilter sin kvalitet over tid, så det skal fornyes ned jævne mellemrum. Du skal ikke være nervøs for at et kulfilter påvirker smagen eller duften af dine planter, den sørger udelukkende for at filtrere det luft der kommer ud af dit grotelt eller lukkede gro område. For at et kulfilter kan fungere, skal du bruge en ventilator til at trække luften igennem filteret med. Vi anbefaler altid at man bruger et kulfilter hvis man bor i tæt bebyggede boliger, for at undgå at duften genere dine naboer. Søger du et specifikt kulfilter, eller en specifik størrelse, som du ikke kan finde på siden, vil vi med glæde bestræbe os på at få det hjem til dig.

Filters

Viser alle 14 resultater

Find det rette kulfilter

Når du skal købe et kulfilter, er der 3 vigtige faktorer du skal huske på inden:

– Størrelsen af dit grotelt eller dyrkningsrum
– At den type ventilator / udsuger du bruger vil passe i diameter
– Have en god flexslange
Størrelsen af dit telt eller grorum bestemmer nemlig størrelsen af det kulfilter som du har brug for. Det er vigtigt at få et kulfilter, der er stort nok til at håndtere den mængde luft, der flyttes fra din ventilator. Hvis du har et lille område, er et mindre kulfilter fra 100-150 mm. som regel tilstrækkeligt. Men hvis du har et stort rum der ska dækkes, skal du bruge et større kulfilter fra +200 mm. For at filteret kan gøre sit arbejde, skal du have en ventilator, der trækker luft gennem filteret. Derfor er det så vigtigt at have en god flexslange, der kan forbinde din ventilator med dit kulfilter. Den type ventilator du bruger, vil også dikterer størrelsen af det kulfilter du har brug for. Hvis du har en lille inline-ventilator, har du ikke brug for et lige så stort filter, som hvis du havde en større ventilator. Hvor ofte du skal skifte dit filter afhænger af, hvor ofte du bruger det, og hvilken type planter du dyrker. Hvis du dyrker planter som cannabis der udvikler meget lugt, skal du skifte dit filter oftere, end hvis du dyrker planter der ikke udvikler meget lugt. Kulfiltre holder typisk mellem 6 måneder og 2 år.

Køb et godt kulfilter fra RAM

Leder du efter et godt og anerkendt mærke i gro-branchen? Så er RAM et af svarene! Dette gælder også når det kommer til RAM Kulfiltre, som er driftsikre, effektive, og støjsvage. RAM filtre findes i størrelser for alle, så uanset om du først lige er startet med at dyrke indendørs, eller har mange års erfaring, så er der med et garanti et kulfilter til der passer til præcis dig og dine behov. Selvom du er begynder eller kun skal bruge et lille grotelt, kan du selvfølgelig godt købe et professionelt filter dertil, og her kan vi varmt anbefale RAM – Pro filter.

RAM Pro Serien er en fremragende serie af gode kulfilter, som er fremstillet med brug af australsk RC412 Carbon, som anses for at være det bedste carbon til luftfiltrering i verden. Desuden har RAM’s Pro filtre en porestørrelse på ned til 0,02 mikron, hvilket hjælper til bedre at kunne absorbere flygtige organiske lugte som cannabis. For at garantere at kulstoffet er i topform, har RAM truffet forskellige foranstaltninger under fremstillingen, herunder yderligere tørring og affugtning af filteret, inden det forsegles og komprimeres fuldt ud, hvilket sikrer at det er i sin bedst mulige tilstand.

Der er også anvendt ekstra isolerende skum, til at udfylde huller og tætne samlinger, så ingen uønskede lugte kan trænge igennem filteret. Så hvis du leder efter det bedst mulige kulfilter til dit dyrkningsrum, der vil give overlegen lugtkontrol og luftkvalitet til dine planter, så er RAM Pro-filteret den helt rette løsning!