0 0,00 kr.

Testers

Her finder du kits fra EZ test, til at teste for renheden af stoffer. Søger du nogle specifikke testere som du ikke kan finde på siden, vil vi med glæde bestræbe os på at få det hjem til dig i en fart.

Filters

Viser alle 11 resultater

Urintest kokain – Få coke ud af kroppen

Vil du gerne få stoffer som ud af kroppen, så er der flere ting man kan gøre, som f.eks at flushe kroppen med vand, ved at indtage større mængder en normalt, men dette kan stadig tage mange dage og nogle gange uger at få stofferne ud af systemet. Derfor er ens bedste chance hvis der skal aflægges en prøve kort tid efter indtagelsen af toxiner, at bruge en detox drik til midlertidigt at sløre ens urin, så prøven viser negativt selvom det stadigvæk findes i blodbanerne. Det er ikke altid muligt at få coke ud af kroppen i løbet af et par dage, hvis ens tolerance er høj. Derfor er det altid en god ide at købe en urin test til kokain eller andre stoffer, og teste sig selv inden man aflægger en prøve.

Råd til overvåget urin prøve / urintest

Hvis du skal aflægge en urinprøve der er overvåget, så er detox drikke næsten den sidste løsning for at kunne omgås en positiv test, da du ikke kan fjumle med en andens urin, imens andre står og kigger. Dog kan man bruge syntetisk urin i poser, der kan passe i specielle underbukser der er lavet præcis til formålet, eller endda en fake penis! så du på den måde kan aflevere urinen uden at blive opdaget, selvom de står bagved dig og kigger. Dette kan dog i nogle tilfælde kræve lidt finesse, afhængig af hvem der overvåger prøven, og hvor tæt på dig de står.

Hvor længe er kokain i urin?

Hvis du har et misbrug af kokain og indtager det dagligt, skal du forvente at der godt kan gå ugevis inden det er helt ude af kroppen. Det er meget anderledes end for alkohol og THC, og kommer an på mængde af indtagelse samt kropsvægt, og indtagelse af vand i “flushing” perioden.

EZ Test MDMA

Ren ecstacy som MDMA, er altid yderst vigtig at teste for renhed, da dette er blandt de mest attraktive stoffer at opblande med skidt, pga dets popularitet. MDMA Purity er udviklet til at identificere renhedsniveauer af MDMA, og informationsarket samt det medfølgende farvediagram, viser de forskellige renhedsniveauer der kan forventes. I alle test medfølger der et kemisk reagensglas absorberet i silicagel, som holdes inde i en glasampul, når der tilsættes en prøve til disse kemikalier, vil den på kort tid skifte farve, og give en indikator på hvor rent dit MDMA er.

EZ Test Cocaine Purity

Kokainen der er i omløb er blevet renere og renere, og ligesom med andre Purity test på markedet, kan du med denne EZ Test Purity Cocaine hurtig afgøre hvor rent dit kokain er. Der medfølger et farvekort, og du skal blot tage en lille prøve på dit kokain, blande den med det nederste lag i glasset, og se efter farveændringen der sker. Kokain der testes med EZ test, vil skifte farve fra svag til kraftig, og jo mørkere farven bliver, jo højere renhed er der i dit badge, og jo mere opmærksom skal du være på ikke at skade dig selv.