0 0,00 kr.

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Ved placering af en ordre, bekræftes det at du minimum er fyldt 18 år. Hvis du ikke opfylder betingelserne, skal du IKKE bruge dette websted. HighHouse.dk kan ikke drages til ansvar for skader som følge af forkert eller ulovlig brug af vores produkter. Alle vores produkter skal holdes væk fra børn, eller unge under 18 år.

Levering

Alle ordrer bestilt med PostNord senest kl. 16.00 på hverdag, bliver pakket og sendt samme dag, og har en typisk leveringstid på 1-2 hverdage. Vi gør opmærksomme på at der kan forekomme længere leveringstider på mærkedage som Black Friday & 420, samt i nogle tilfælde på starten af en måned, ved en ekstraordinær travlhed og volume af pakker, samt ved vejrhændelser som fx. snestorme osv. OBS: Alle pakker bestilt i en weekend, bliver afsendt den kommende mandag, og typisk fremme dagen efter. OBS: Ved forkert indtastning af telefon nummer, har vi ikke mulighed for at printe en fragtlabel og vil derfor automatisk blive rettet til vores hovednummer, i henhold til at beskytte dine personlige oplysninger. Du vil dog stadig modtage en tracking email samt en opdatering i din PostNord App.

Anonymitet

Vi sender din pakke 100% diskret! Og på din pakke samt dit kontoudtog fra banken, vil vi stå skrevet neutralt, hvor navn udskiftes fra tid til anden. Dog anbefaler vi at bruge levering til pakkeshop, hvis du ønsker fuld anonymitet, da vores adresse og telefon nr. fremgår på vores pakkelabels, og dermed også kan spores til vores butik. På denne måde er det kun pakkeshoppen der har mulighed for at se vores adresse, og dermed opspore vores butiks type. Så hvis du ingen relation har til dens ansatte, så har du ingen grund til bekymring for at blive afsløret i dit køb fra os.

Reklamation og returnering

Der gives efter købeloven 24 måneders reklamationsret på alle produkter. Det er dog en forudsætning, at det ikke er din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen eller skaden. Man skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter man har konstateret fejlen / manglen. Vores største mål er at tilfredsstille vores kunder, så vi vil naturligvis ikke uretfærdigvis afvise reklamationer. Ved reklamation bedes du kontakte os. Vi svarer indenfor 24 timer på hverdage.

Ved returnering af varer fordi der har været fejl eller mangler på produktet, sender vi returlabel elektronisk, og derefter afsender vi et tilsvarende produkt, efter vi har modtaget varen og godkendt reklamationen. I visse tilfælde får kunden lov at beholde den defekte varer, hvis fejlen tydeligt kan dokumenteres, og det vurderes at være en omkostning at returnere. Har vi ikke et tilsvarende produkt på lager, aftales det om pengene skal refunderes, eller vælges et alternativt produkt i stedet.

Persondatapolitik

For at handle med HighHouse.dk, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: navn, adresse, telefon nummer, e-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formal at kunne levere varerne til dig. Personoplysningerne registreres udelukkende hos HighHouse.dk, og vores samarbejdspartner som bl.a. fragtleverandøren, så de kan levere din pakke. Når der indsamles personoplysninger via vores webshop, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer alle kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer alle kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til os videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand. Som registreret hos HighHouse.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til HighHouse.dk via vores kontaktformular eller e-mail, som står i bunden af siden. Vi indsamler og gemmer dine oplysninger i henhold til loven, vi videresælger aldrig dine oplysningerne til en tredjepart. For at kunne lever dine pakker, er vi nød til at dele din oplysninger med en vores fragt leverandør. Det kunne f.eks. være PostNord. Du kan læse mere om vores cookie og privatlivs politik her.

Fortrydelsesret

Vi prøver så godt vi kan, men der kan opstå situationer, hvor varen ikke helt er hvad du forventede, som f.eks. størrelsen på produktet eller andre årsager som du ikke er tilfreds med. Derfor vil du altid kunne returnere din vare til os, indenfor 365 dage efter modtagelsen. Dvs. at returforsendelsen skal være poststemplet, senest 365 dage efter den dato, hvor du modtog produktet. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand, som den er modtaget. Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand, hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid så vidt muligt, at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Du kan også fortryde dit køb ved at aflevere den personligt i vores fysiske butik. Husk at gemme din postkvittering eller track and trace-nummer, som dokumentation for at du har afsendt varen. Vi har tilmed gjort det nemt for dig at bestille en returlabel, som kan købes direkte fra vores egen integrerede returportal igennem Shipmondo.com. Bemærk at outlet produkter kun er omfattet af 14 dages fortrydelsesret.

Logstatistik

Vi benytter logstatistik, hvilket betyder at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, samt hvor på websitet det forlades mv. Vi anvender logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.

Betalingen

Vi tilbageholder midlertidigt beløbet for din ordre på din konto, når du afgiver den. Pengene vil blive reserveret, når du bestiller på HighHouse.dk. Beløbet vil blive trukket fra din konto senest seks dage efter, at vi har afsendt din ordren.

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Salg til Grønland

Nogle af disse handelsbetingelser gælder ikke for pakker sendt til Grønland. Du har ingen fortrydelsesret når pakken er afsendt fra vores lager, og du skal selv stå for porto udgifterne i forbindelse med en reklamation. OBS:Vi tilbyder ikke at refundere moms fra salg til Grønland, yderlig er der ingen fri fragt grænse, og der kan blive pålagt ekstra fragt ved tunge pakker over 5 kg. Kontakt os gerne ved spørgsmål heromkring, inden bestillingen aflægges.

HighHouse.dk rabatkoder

Vi er desværre ofre for mange falske sider der tilbyder rabatter hos os, ved brug af deres falske rabatkoder. HighHouse tilbyder ALDRIG rabatkoder der kan findes på nettet, eller bruges mere end 1 gang! Er du i tvivl om en side tilbyder “ægte” rabatkoder, er det altid en god ide at tjekke deres trustpilot side.

HighHouse er underlagt Dansk lov.

Vi kan indeholde links fra tid til anden fra vores hjemmeside til andre internetsider. Vi har ingen kontrol over indholdet af sådanne websteder, og fralægger os ethvert ansvar i forbindelse med din brug af disse sider. Vi kan ændre disse vilkår og betingelser til enhver tid, og vi er ikke forpligtet til at underrette dig om sådanne ændringer.Gældende lov: For alle tvister og juridiske uoverensstemmelser i henhold til disse handelsbetingelser eller efterfølgende individuelle aftaler, er dansk lov gældende. Hverken den internationale købelov (CISG) eller andre fælleseuropæiske lovgivninger skal finde anvendelse. Ved forbrugeraftaler gælder lovens betingelser uanset, hvor forbrugeren er bosat.

Klagemuligheder: En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives via Klageportalen til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. http://ec.europa.eu/consumers/odr/