0 0,00 kr.

Bonghoveder

Hvad er et bonghoved? Et bonghoved er ikke kun en person med en dårlig hukommelse, men også det hoved som du bruger til din bong. Et bonghoved kan være udformet på flere forskellige måder, og findes i mange forskellige størrelser, og følger som standard med til den bong du køber. De kan være store, små, aflange, dybe samt med store eller små lufthuller. Et bonghoved kan også være lavet af flere forskellige typer materiale som bl.a. et glas bonghoved, metal bonghoved samt et merskums bonghoved, og findes typisk i størrelserne 14,5 mm, 18,8 mm, og i nogle tilfælde helt op på 29,8 mm. Husk at købe en rist der passer til dit bonghoved, så tobakken ikke falder ned i vandet på bongen.

Filters

Viser 1–32 af 74 resultater

Nyt bonghoved? – Husk en passende rist dertil

Når du køber et nyt bonghoved, er det vigtigt at tilkøbe riste i en passende størrelse dertil. Den anbefalede rist størrelse står som regel angivet under produktbeskrivelsen, ved hver bong eller bonghoved. Der kan være undtagelser når du køber et bonghoved, som fx. på glas bonghoveder med indbygget rist, disse kan dog i nogle tilfælde stadigvæk være gode at bruge en rist på hvis dit bongmix er tyndt, disse egner sig som regel bedst til at ryge rent plantematerie på. Der findes også andre tilfælde hvor det ikke er nødvendigt at bruge en rist, og det er typisk på et træ bonghoved eller merskumshoved. Disse kræver heller ingen riste at bruge, tilgengæld skal du bruge en passende gummiprop / adapter, for at få det til at passe på din bong. Du kan finde vores udvalg af gummipropper og fittings ved at klikke her.

Køb et billigt merskums bonghoved her

Hvis du gerne vil “slamme” dit bonghoved som det kaldes når man ryger uden en bongrist, så er et merskum bonghoved det oplagte valg. Vi forhandler kvalitets merskumshoveder i forskellige størrelser, som selv skal “udhules / udgraves” til sin foretrukne størrelse, hvilket effektivt kan gøres med et tyndt bor, eller en lille mønt og lidt tålmodighed. Når du ryger på et merskumshoved til din bong, skal du også bruge en passende gummi adapter der passer i bongen og i dit merskumshoved, dog kan en overklippet haveslange i nogle tilfælde også fungere. Vær opmærksom på at de fleste merskumshoveder kun passer på bonger med en socket på 18,8 mm.