0 0,00 kr.

Tørring

Tørring af din cannabis efter du har høstet, er en ligeså vigtig proces som selve dyrkningen af dine planter. Hvis du ikke tørre din cannabis rigtigt efter høst, ender du op med et væsentlig ringere produkt, derfor er det vigtigt at finde et velegnet tørrenet til den opgave. Her i vores udvalg finder du gode tørrenet fra Diamondbox, som kan hjælpe med at give dine planter den helt rigtige tørring, lige efter du har høstet. Vi anbefaler at du tørre din cannabis i et grotelt UDEN LYS! for at opnå de bedste resultater af din tørring. Husk også at købe gode opbevaringsbøtter til når din tørring slutter, samt fugtighedskontrol poser, så du får de absolut bedste forudsætninger for en god kvalitet af din høst. Søger du et bestemt tørrenet til cannabis, som du ikke kan finde på siden, så vil vi med glæde skaffe det hjem til dig i en fart.

Filters

Viser alle 6 resultater

Tid til at høste cannabis? Sådan får du den bedste tørring.

Her vil vi komme med lidt gode råd om, hvordan man tørrer sin cannabis bedst, både fra indendørs dyrkning, samt dyrkning af hamp i drivhus, og andre klassiske metoder til at gro skunk i Danmark.

Du har sikkert hørt det: Der går nogle historier om, hvordan du hurtigt kan tørre din skunk eller hamp i en ovn, og ryge din nyhøstede plante allerede nogle timer senere. Dette er bestemt ikke er noget som vi vil anbefale at gøre, uanset hvor utålmodig du så end måtte være! Der er nemlig kun en måde, hvorpå du kan opnå den bedste smag og effekt fra din cannabis, nemlig ved at være tålmodig! Det tager typisk fra 7-14 dage, hvis du ønsker at få et rygeklart produkt, som også smager godt, hvis det selvfølgelig er blevet tørret under optimale forhold. Jo længere tid du lader din skunk tørre, jo bedre smag vil du få, ganske simpelt. Der er desværre ingen måder, hvorpå du kan fremskynde denne process, gode ting tager nemlig tid! Derfor skal du tørre dine planter langsomt og nøjsomt, og helst i et egnet tørrenet, eller såkaldt drynet til skunk og pot.

Trim dine buds tæt med en god beskæresaks, de må gerne blive siddende på grenene, men dette er ikke et must. Derefter hænger eller lægger du dem op på dit tørrenet, udnyt gerne pladsen ved at lægge dem tæt, hvis du har haft en større høst. Husk at når du har høstet din cannabis, vil det komme til at lugte kraftigt! Derfor anbefaler vi tørre det i dit grotelt, hvor udsugning også er tændt, på den måde sikre du at lugten ikke bliver et problem. Større topskud tager længere tid at tørre end små buds, derfor kan tiden af din tørring også variere fra blomst til blomst.

Kommer snart:
Læs hele vores guide: Tørring af cannabis planter –  herunder tørring af skunk. I vores guide om tørring af skunk eller pot, går vi meget mere detaljeret til værks. Heldigvis er kender du nu de grundlæggende forudsætninger for en god tørring, men som alt andet i livet, kan man altid gøre det endnu bedre.