0 0,00 kr.

Rengøring

Har du brug for at rengøre din bong, pibe eller grinder? Så har vi hjælpemidlerne til at gøre arbejdet lettere, og sikrer at resultatet bliver rigtig godt. Hvis du er på udkig efter det rigtige værktøj til at rengøre dit rygeudstyr, så forhandler vi også det. Vi kan varmt anbefale en Ninja Star Grinder Tool, til at fjerne rester fra din grinder med. – Og skal du have rengjort din bong eller dit bonghoved, vil vi anbefale at købe en bong børste, der gør arbejdet meget nemmere. Søger du noget specifikt rengøringsmiddel eller værktøj som du ikke kan finde på siden, vil vi med glæde bestræbe os på at få det hjem til dig i en fart.

Filters

Viser alle 25 resultater

Rengøring af din pibe: Det nødvendige skridt til en velsmagende ryger!

Det er vigtigt at rengøre din pibe for at holde den frisk og smagfuld. Du skal bruge noget tilbehør for at rense den ordentligt. For det første skal du bruge en piberenser. Rørrensere er bløde, fleksible tråde, der kan bruges til at rense indersiden af din pibe. De findes i mange forskellige former og størrelser, så du kan vælge den en, der passer bedst til dine behov. For det andet har du brug for en skål eller et bæger til at fange den aske og det snavs, der løsnes fra din pibe. Endelig har du brug for en slags rengøringsmiddel, som afhænger af hvilken type pibe du skal rengøre, men en simpel blanding af sæbe og vand vil normalt være tilstrækkeligt. Skal du rengøre en glas pibe eller bong, anbefaler vi Schmand Weg pulver.

For at rengøre din pibe skal du starte med at fjerne stilken og røret. Læg dem til side på et sikkert sted. Tag derefter din piberenser og sæt den ind i pibens hoved. Drej langsomt piberenseren rundt på indersiden af piben, for at løsne eventuelle rester der måtte sidde fast på siderne. Når du har løsnet alt snavset, skal du fjerne piberenseren og bortskaffe den korrekt. Tag næst din skål eller kop og placer den under røret. Hæld noget af dit rengøringsmiddel i skålen eller koppen, og brug skålen eller koppen til at fange det snavs der falder ned fra røret. Til sidst skyller du piben med rent vand, for at fjerne eventuelle rester fra rensemidlet, og lader den tørre. Din pibe er derefter ren og klar til brug igen!