0 0,00 kr.

Basis Olier

I denne kategori finder du et bredt udvalg af basisolier, der kan anvendes til aromaterapi og massage. Vi forhandler vi basisolier fra Ancient Wisdom, der er omhyggeligt kvalitetstestede, før de kommer på markedet. Disse olier er det perfekte valg, når du skal fortynde rene æteriske olier, inden de anvendes på huden. Vores basisolier er 100% naturlige og rene med strenge kvalitetsstandarder, som sikrer at alle bæreolier altid er af fremragende kvalitet, som er omhyggeligt udvundet, fraktioneret og ekstraheret til brug i aromaterapi, massagebehandlinger, samt til fremstilling af sæbe og kosmetik. Alle vores basisolier i sortimentet er designet specielt til professionelle fagfolk, eller andre med erfaring i aromaterapi eller massage.

Filters

Viser alle 11 resultater

Brug basisolier i dine massageolier og cremer

At lave creme og massageolie er den perfekte måde at udnytte de fantastiske egenskaber, som basisolier har. Ved at inkorporere æteriske olier eller andre koncentrater i vegetabilske olier, kan du nemt lave et hudpleje mirakelmiddel. Forskellige typer af olien kan bruges på forskellige måder til at pleje huden ved hjælp af massage eller aromaterapi.

Ud over at bruge basisolier som bæreolier, kan du også vælge at blande flere forskellige olier sammen for at skabe en unik blanding, der passer til dine specifikke behov. Du kan også tilføje forskellige æteriske olier til din blanding for at tilføre ekstra fordele til din hudplejerutine. Alle basisolier er også perfekte til at bruge som en hovedbestanddel i hjemmelavede sæber og kosmetikprodukter, og du kan tilføje dine yndlingsdufte for at skabe unikke produkter, der passer til dine personlige præferencer og hudtype.

Uanset om du er en professionel aromaterapeut eller massage terapeut eller en person, der ønsker at eksperimentere med naturlige produkter, er vores udvalg af basisolier det perfekte valg for dig. Bestil dine basisolier i dag og oplev de mange fordele ved naturlig hudpleje, husk dog altid at tjekke de forskelle varianter for allergener.