Pakker afsendt med Bring har i øjeblikket længere leveringstid. Vi anbefaler derfor at vælge PostNord for hurtigere levering.
0 0,00 kr.

Gødning

Dette er vores kategori af gødning og tilbehør. Her kan du finde underkategorier som gødning eller tilbehør.

Cannabis gødning til begyndere!

Er du lige startet med at gro planter? Så vil vi klart anbefale at læse videre herfra! Vi har nemlig prøvet at gøre det en smule lettere at finde rundt i den store jungle af forskellige gødninger til planter. Når du skal vælge den rette gødning, er der nemlig forskel på om du er begynder eller erfaren, og mange af de forskellige gødninger derude, giver mange af de samme nødvendige næringsstoffer og mineraler som dine planter jo har brug for. Men har du ikke en stor grundviden på området, kan det være en god ide at holde sig til en serie af få produkter til at starte med, så du ikke kommer til at blande en masse uden at vide hvad du laver. Heldigvis har mange af producenterne lavet forskellige starterpacks med doseringsvejledninger, og naturligvis til alle gromedier, så uanset om du har valgt at dyrke i jord, coco, eller hydro, så findes der en starterpakke der egner sig ideelt til formålet.

Hvilken gødning skal jeg vælge? 

Dette kommer an på flere ting – Selvom de fleste gødninger og startpakker er all-round gødninger, der passer til de fleste sorter, og kan bruges til at skabe gode resultater, kan det alligevel være en god ide at vælge en gødning som er tilpasset mere til den type af sort som du har tænkt dig at gro, men dette er bestemt ikke en nødvendighed som begynder, da de fleste planter skal bruge de samme næringstoffer for at vokse. Så find først ud af om du skal dyrke i jord, coco eller i et hydroponisk system, og find så ud af om din plante er en sativa eller indica plante, eller en kombination som kaldes en hybrid plante. Herefter kan du hurtig og nemt finde den helt perfekte gødning, for så ved du nemlig hvilken type din plante er, og hvilken type gødning der vil passe bedst. Her er vores bedste bud på en god begynder gødning eller startpakke.

Green House Powder Feeding

Green House Seeds har skabt en rigtig flot og kompakt pulver gødning, der er absolut perfekt til begyndere. Pulveret er let at dosere med en doseringsske, så du nemt kan måle den korrekte mængde, og skal derefter blot blandes med 1 liter vand for hvert gram pulver. Gødningen indeholder alle de essentielle næringsstoffer og mineraler, som planter har brug for, såsom kvælstof, fosfor og kalium. Uanset om din plante er indica, sativa eller hybrid, så findes der en variant som egner sig perfekt dertil, og kan bruges hele vejen fra start til slut. En af de andre store forele ved GreenHouse Powder Feeding er, at det er let at opbevare da det ikke fylder meget, hvilket kan være en fordel, hvis du har begrænset med plads i dit dyrkningsrum.

BioBizz starters pack

BioBizz-startpakken er en fantastisk all-round gødning, der er perfekt til begyndere. Startpakken indeholder alt, hvad du har brug for til at dyrke fra start til slut, og produkterne er nemme at bruge og dosere. Gødningerne i startpakken er alle fremstillet af 100 % naturlige ingredienser, hvilket er ideelt, hvis du leder efter en miljøvenlig løsning. Startpakken indeholder også en vejledning i, hvordan du bruger produkterne, så du kan ikke gå galt i byen. Uanset om du dyrker i jord, coco eller hydro, har denne startpakke alt hvad du har brug for.

HESI – StarterBox Soil

HESI har lavet et fantastisk lille startsæt, der er perfekt til begyndere, der dyrker i jord. Sættet indeholder alt hvad du skal bruge fra start til slut. Produkterne er nemme at bruge og dosere, og vejledningen gør det nemt at komme i gang. Uanset om du ønsker at dyrke indica- eller sativa-planter, er dette et godt startsæt, der med garanti vil give dig gode resultater.

Advanced Nutrients – Grow, Micro, Bloom

Advanced Nutrients har lavet en rigtig fin og brugervenlig gødnings serie med tre produkter, der er perfekte for begyndere til dyrkning i jord, coco eller hydro. De tre produkter er Grow, Micro og Bloom, som dækker alle de forskellige stadier i din plantes livscyklus. Produkterne er nemme at dosere, og indeholder alle de essentielle næringsstoffer og mineraler, som dine planter har brug for. Med disse 3 gødninger har du alt den gødning du behøver for at gro fra start til slut, lettere bliver det næsten ikke!

Så der har du det! Vores bedste bud på en god begynder gødning eller startpakke til begyndere. Alle disse produkter er nemme at bruge, og giver dine planter alle de vigtige ting som de har brug for uanset hvilket du vælger! Rigtig god fornøjelse!