0 0,00 kr.

Slanger

Der kan være flere grunde til at investere i en ny vandpibe slange til din vandpibe. Om enten du har ødelagt din gamle slange, eller bare ikke har været tilfreds med den der fulgte med til din nyindkøbte vandpibe. Det kan også være den dårlige eftersmag som en gammel slange kan give, eller bare fordi du ønsker dig en ekstra vandpibe slange for en sikkerhedsskyld, hvis uheldet skulle være ude på det mest uheldige tidspunkt. Vi forhandler gode kvalitets vandpibe slanger fra mærker som: Aladin Shisha og NEMRUT, og i forskellige materialer som fx. silikone vandpibe slanger, og traditionelle forede slanger af aluminium eller akryl.

Filters

Viser alle 21 resultater

Køb en billig vandpibe slange her

Uanset om du mangler en god vandpibe slange, eller bare en engangsslange, så er du sikker på at få det til en billig pris når du køber det hos os. Vi tilbyder EU Prismatch på alle vandpibe slanger, vandpiber & vandpibe hoveder, samt på alt vores vandpibe tobak, vandpibe kul & vandpibe tilbehør i vores udvalg, hvis du altså kan finde det billigere et andet sted i EU. Søger du en specifik vandpibe slange som du ikke kan finde i vores udvalg, så tøv ikke med at kontakte os, så vi sammen kan skaffe den hjem til vores sortiment af vandpibe slanger. vandpibe kul

Husk at rengøre din vandpibe slange ofte!

Det er vigtigt at du en gang i mellem husker, at rengøre din vandpibe slange med varmt vand, hvis den selvfølgelig opfylder kriterierne for at være vaskbar, som fx. silikone slager. Først og fremmest for at sikre en god hygiejne, men også for at bevare en neutral eftersmag, da den ellers med tiden vil blive snasket og ulækker at ryge på. På den måde opnår du samtidig også den bedste mulige smag fra dit vandpibe tobak, og hvem vil ikke gerne have det? Læs også vores guide om rengøring af din vandpibe ved at klikke her.