Pakker afsendt med Bring har i øjeblikket længere leveringstid. Vi anbefaler derfor at vælge PostNord for hurtigere levering.
0 0,00 kr.

Sakse

Vigtigheden af efterbehandling fra dine planter, kan mange gange være ligeså høj som selve gro proces i sig selv for mange gartnere. Dette kræver den rette beskæresaks, og derfor finder du et udvalg af gode sakse til beskæring af planter her på siden. Uanset hvilken type af hobbydyrker du er, vil du kunne finde en god saks til at beskære dine planter, fra ankerkendte mærker i branchen, med mange års erfaring i at fremstille de bedste beskærersakse på markedet. Søger du en saks med et langt skaft, eller en mindre saks til større hænder, så du nemt kan gribe fat selvom du har store hænder, så kan du finde det lige her i vores udvalg. Det samme gælder hvis du vil købe en beskæresaks med ergonomisk greb, skarpe klinger af hærdet stål, og til mindre hænder, så kan du købe de bedste grensakse til næsten hvilket som helst formål her på siden. Du finder også gode trimsaks og stiklingesakse til cannabis og andre planter, og husk at vi også sælger professionelle trimmemaskiner til større og industrielt brug, som klarer trimmearbejdet helt automatisk.

Filters

Viser alle 7 resultater

Køb en god beskæresaks fra Heisenberg

En billig saks kan også være en god saks! Og med en god og billig beskæresaks fra Heisenberg, kan du nemt klippe mange grene og blomster meget hurtigt, da de er lavet til kunne håndtere denne type opgaver. Også når det gælder friske grene, tørre grene, mindre grene, og nyhøstede blomster, så dit tids brug på havearbejdet bliver minimal og mest produktiv, med en effektiv beskæresaks som du kan finde i vores udvalg af sakse. De kommer med ekstra skarpe blade, og fremstillet i rustfrit stål, der gør dem til yderst pålidelige haveredskaber! Derudover har de også behagelige silikone håndtag, og netop håndtagene spiller en stor rolle i om sakse ligger godt i hånden, da et godt greb er vigtig, uanset hvilket type plantesaks eller grensaks du vælger at købe.

Romberg havesakse – Perfekt til trimning af topskud!

Hvis du er seriøs med havearbejde, ved du også hvor vigtigt det er at have en god trimsaks til dine høstede planter. En god beskæresaks kan gøre hele forskellen i verden, når det gælder om at gøre dine planter ordentligt færdige. Heldigvis har Romberg mange års erfaring, når det kommer til at fremstille gode beskæresakse til trimning af blade og kviste på dine friske topskud. Romberg sakse klipper både små opgaver og lidt større opgaver uden problomer, da høj kvalitet er første prioritet! Bonsai saksen fra Romberg har håndtag og greb til lidt større hænder, og uanset om du er højre eller venstre håndet, så kan du bruge beskæresaksen til klipning af din topskud. Den er i øvrigt er fremstillet med rustfrit stål, der gør den perfekt til at klippe mindre grene, men samtidig også kan klippe roser og andre grene i mindre tykkelser.

Enkel beskæresaks i rustfrit stål, perfekte til tynde grene og lidt tykke grene!

Beskæresakse er et vigtigt redskab for alle gartnere, og der findes mange forskellige typer beskæresakse på markedet. Derfor er det vigtigt at vælge den helt rigtige beskæresaks til den type trimning du skal igang med. En god beskæresaks til det rigtige formål, vil nemlig hjælpe dig med at klippe planterne rent og effektivt, hvorimod en beskæresaks af dårlig kvalitet, kan beskadige både dine planter og saksen, og dermed føre til dårligere beskæring og resultater af din trimning. Derfor anbefaler vi altid at bruge en beskærersaks af rustfrit stål, og gerne med en skarp klinge, der gør arbejdet med saksen og din beskæring meget lettere.

Rengøring af beskæresaks

Når du skal rengøre din beskæresaks, er her nogle gode råd til hvordan du gør det bedst :
1. Først og fremmest skal du sikre dig, at du har det rigtige værktøj til opgaven.
– Du skal bruge en lille børste, f.eks. en gammel tandbørste, eller skrubbørste og egnet sprit.
2. Dernæst skal du skille din beskæresaks ad og fjerne alt snavs fra bladene.
3. Brug derefter dit sprit, og når bladene er dækket ind, kan du bruge børsten for at fjerne snavs eller harpisk fra saksen.

4. Til sidst skal du skylle din beskæresaks med rent vand, og tørre den grundigt før du bruger den igen.

Det er en god ide at rengøre din saks efter et par timers trimning af planter, eller afhængig af effekten, da harpisk og andre ting kan sætte sig fast på saksen, og dermed mindske friktionen og ydeevnen. Så husk at køb noget egnet sprit som fx. vores Drizzle isopropanol, der egner sig ideelt til formålet.