0 0,00 kr.

Lightere

Vi sælger alle typer af lightere. Lige fra almindelige og billige engangslightere, elektroniske lightere, samt lightere der kan genopfyldes, og til eksklusive plasma lightere. Her på siden kan du også finde en god pibe lighter eller bong lighter, og selvfølgelig med sjove cannabis relaterede motiver. Hvis du er typen der foretrækker at tænde op med hampesnor eller bivoks, som også kaldet Hemp Wick, og dermed helt slipper for brugen af gas, kan du også finde det i alle længder her i vores udvalg. Vi sælger lightere og hempwick fra kendte mærker som: Djeep, Clipper, Zippo lighter, Unilite, BioFlame, RAW, Greengo, Bulldog Amsterdam & Heisenberg.

Filters

Viser 1–32 af 114 resultater

Hvilken lighter skal du vælge?

Det vigtigste at overveje, når du køber en lighter, er, hvad du vil bruge den til. Hvis du kun skal bruge den til at ryge cigaretter med, kan du slippe af sted med en billigere lighter. Men hvis du planlægger at bruge din lighter til andre ting, f.eks. til at tænde din bong, eller dab-rig, skal du bruge lidt flere penge på en lighter af højere kvalitet.

Der findes mange forskellige mærker af lightere på markedet, og de har alle deres egne fordele og ulemper. Det er vigtigt at lave din research, før du køber en lighter, så du kan finde den bedste til dine behov. På vores hjemmeside tilbyder vi forskellige lightere, så du nemt kan sammenligne de enkelte lighteres funktioner. Men er du stadig i tvivl, så læs endelig videre herfra, og du vil blive klogere på hvilken lighter du skal købe.

Djeep Lighter

Når det kommer til gode engangs lightere, så er det franske mærke Djeep absolut et mærke at kigge nærmere på. HighHouse.dk er stolte af at føre Djeep lightere, og vi tilbyder et bredt udvalg af modeller og designs, så der er noget for enhver smag. Uanset om du er en samler, eller bare leder efter en pålidelig lighter, vil du finde ud af at Djeep lightere er en kombination af kvalitet, komfort og stil, der har bestået tidens prøve og fortsætter med at imponere siden deres start i 1973. Djeep’s design er nemlig kendt for at være ergonomisk og brugervenlig, hvilket gør den komfortabel at bruge, og den højere gasbeholder i lighteren sikrer, at den holder længere end mange andre engangs lightere på markedet. Hver lighter går igennem strenge kvalitetskontroller, og den opfylder alle sikkerhedskrav, hvilket har cementeret Djeep som et mærke synonymt med kvalitet og pålidelighed! Den bedste lighter til at riste cigaretter med i følge mange danskere!

Clipper Lightere

Clipper Lighters er et mærke af lightere, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed til prisen, og som findes i uendelige designs, perfekte til alle samlere! Vi sælger billige lightere fra Clipper, og de fås som nævnt i en lang række forskellige stilarter og farver. Disse lightere har en særlig funktion, som gør, at flammen bliver større, hvis man hælder den på skrå. Derfor er det en perfekt lighter til bong eller pibe. Vælger man at lade den stå lodret, er flammen normal, hvilket også gør det til en god lighter at tænde cigaretter med, og særdeles god til at riste smøger med, da de ikke afgiver ret meget sod.

Clipper lightere kan også genopfyldes, hvilket gør dem til en mere miljøvenlig løsning end engangslightere. Hvis du leder efter en kvalitets lighter, der holder længe, er Clipper et godt valg. De er også et godt valg, hvis du forsøger at være mere miljøvenlig, da både stenene og hele flintsystemet kan udskiftes, når deres lange levetid er overstået. Så hvis du er på udkig efter en super billig lighter, der er lidt mere pålidelig end de fleste i samme prisklasse, så er Clipper Lightere et perfekte valg!

Torch Lightere

Torch Lightere er en anden type kvalitetstændere, der er kendt for deres holdbarhed og tit høje priser, som jo næsten altid hænger sammen. En torch lighter kan også genopfyldes med gas, hvilket gør dem mere miljøvenlige end de billige torches, der skal udskiftes hurtigere på grund af kvaliteten der ikke holder i længden. En torch lighter bruges ofte af folk, der skal ryge på olie bonger, der kræver en ekstrem varme. De fås i en række forskellige stilarter og farver, samt i mange sjove designs som dem der findes her i udvalget.

Plasma lightere

Plasma lightere fungerer ved at bruge en lille elektrisk ladning, til at skabe en plasmabue mellem to elektroder. Lysbuen bruges derefter til at opvarme og antænde en brændstofkilde, som dermed skaber en flamme. En plasma tænder anvendes ofte i situationer, hvor en traditionel lighter ikke ville kunne skabe en flamme, f.eks. i kraftig vind eller ved arbejde med brændbare væsker. De kan også hurtigt genoplades, hvilket både gør dem mere pålidelige i træks vejr, samt til en mere bæredygtig løsning end engangstændere og gas lightere.