0 0,00 kr.

Merchandise

Her i vores merchandise kategori, mødes humor, stil, og originalitet i den perfekte kombination! Forestil dig at spille en omgang poker med vennerne, mens i bruger spillekort fra RAW, og mærk hvordan stemningen i rummet får et løft af sjove og stenede poker ansigter, som du ikke kan læse før de flækker af grin!

Er du ikke til poker? Så forestil dig at blive mødt af de nysgerrige blikke der kommer, når du stolt viser din oppustelige kæmpe joint frem, som du kan finde i forskellige størrelser, og som egner sig perfekt til sjove rygeraftener i godt selskab.

Men vi stopper selvfølgelig ikke der. Vi forstår at praktisk funktionalitet er lige så vigtigt som et godt grin. Derfor har vi også inkluderet praktiske roll boxes her i sortimentet, så du kan rulle dine cigaretter eller joints med en præcision og stil, der vil imponere selv den mest erfarne ryger i kvarteret.

Så tag et kig på vores merchandise, og find den perfekte gaveidé til dig selv eller rygeren der har alt! Og søger du merchandise du ikke kan finde på siden? Så vil vi med glæde bestræbe os på at skaffe det hjem i en fart.