Pakker afsendt med Bring har i øjeblikket længere leveringstid. Vi anbefaler derfor at vælge PostNord for hurtigere levering.
0 0,00 kr.

Samlepakker

Hos Highhouse.dk forstår vi værdien af en unik rygeoplevelse, og gode gaveideer! Derfor har vi i denne kategori sammensat en eksklusiv kollektion af samlepakker, der passer perfekt til både nye og gamle rygere, der ønsker en nem løsning hvor alt er samlet og klar til brug.

For dem, der værner om Amsterdams pulserende kultur, tilbyder vi Amsterdam Gavesættet, som byder på essensen af den berømte rygerhovedstad. Yderlig findes der selvfølgelig 420 gavesættet, som er en hyldest til 420-kulturen, og den daglige fejring af farver og frihed, perfekt til dem der gerne vil udtrykke deres personlighed gennem deres udstyr.

Der findes også komplette pakker til de eventyrlystne og nysgerrige sjæle, der ønsker at udforske cannabis rygningens mange facetter. Nemlig forskellige try kits som Monkey King kasserne, som er en indgang til en sjov og anderledes verden af forskellige rygeudstyr og tilbehør, der byder på en sjov anderledes oplevelse af din ryger, og derfor altid en god gaveide til den cannabis rygende kæreste eller ven.

Så uanset om du er på jagt efter den perfekte gave, eller blot ønsker at berige din egen samling med noget sjovt, tilbyder vores samlepakker noget for enhver smag.