0 0,00 kr.

Filtertips

Filtertips bruges til at lave et filter til bunden af din joint, og hjælper samtidig med at holde tobakken oppe i jointen, så det ikke falder ned i munden når man suger. Vi forhandler filtertips fra mange kendte mærker som bl.a. Smokers Choice, RAW, FLY og Undercover. Filtertips kommer i flere længder og former, samt med eller uden perforering som gør dem nemmere at folde. Joint filter kan fås både med eller uden den nederste fold, der også kaldet et “Pre-Cut”. Hos os finder du de filtertips som du står og mangler til at rulle den perfekte joint. Søger du nogle specifikke filtertips eller joint filter som du ikke kan finde på siden, vil vi med glæde bestræbe os på at få det hjem til dig i en fart.
Filters

Viser 1–32 af 105 resultater

Køb billige filtertips med EU Prismatch!

Vi tilbyder EU Prismatch på alle filtertips der er identiske med dem vi har i vores udvalg, hvis du uheldigvis har fundet dem til en billigere pris, et sted i Europa. Vi stræber efter at have de billigste filtertips i EU, men skulle vi uheldigvis ikke have det, så matcher vi prisen uanset! Vi tilbyder fri fragt, hvis du bestiller for mere end 599,00 DKK ellers har vi faste lave fragt priser der starter fra 33,00 DKK med Bring. Fortryder du købet af dine filtertips, efter du har fået dem hjem, har du 365 dage til at sende dem retur til os.

Er du i tvivl om hvilke joint filter du skal købe?

Der er mange forskellige jointfilter, og det kan være svært at finde ud af præcis hvilken der er den rette for dig. Du vil komme til at prøve nogle forskellige mærker, før du finder de helt rigtige. Vi anbefaler koniske filtertips, da de vil være nemmest at rulle for de fleste, og af populære filtertips kan vi nævne Smokers Choice Gold. De er vores bedst sælgende filtertips, både på nettet og i vores fysiske headshop. Hvis du gerne vil lave store joints, vil vi anbefale dig at prøve Smokers Choice Black Blunt – Vi bruger selv Smokers Choice, og anbefaler dem på det varmeste, til alle rygere der endnu ikke selv har prøvet. Derudover fører vi også lige udskårne filtertips, som igen er ved at blive populære, fordi det tit og ofte er det folk foretrækker i udlandet, og typisk er en smule billigere. Disse kan for mange dog være svære at rulle med, så vi anbefaler dem kun til den mere erfarne joint ruller. For at finde de bedste filtertips, er der ikke andet for end at prøve dig frem med nogle forskellige varianter, og husk hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os med dit spørgsmål.