0 0,00 kr.

Piber

Her på siden finder du et overblik over vores pibe sortiment af forskellige piber, i kategorier som: Piber, Chillums, Tjubanger & Riste. Rygning af pibe er en af de ældste metoder til at indtage tobak på. Rygning på en pibe er blevet dateret tilbage til så tidligt som det 10. århundrede, og det menes, at piberygning måske endda har spillet en rolle i udviklingen af andre tobaksprodukter som cigaretter og cigarer.

Piber

Piber findes i mange forskellige former og størrelser, men de har typisk nogle få fælles træk: en kedel til opbevaring af tobakken, et skaft til at trække røg, samt et mundstykke til indånding. Nogle piber har også et filter, der hjælper med at afkøle røgen, og reducere tjære- og nikotinindtaget.

Chillums

Chillums er en type pibe, der er særlig populær blandt cannabis rygere. Disse piber har typisk et meget simpelt ovalformet design, og skal ryges på en speciel måde. Chillums ryges normalt uden rist, men med en chillum sten, hvilket betyder at hele pibekoppen opvarmes på en gang. Dette kan resultere i en meget intens rygeoplevelse.

Tjubanger

Tjubanger er en anden type pibe og fås også i flere forskellige typer som: Læder tjubang, Glas tjubang, Sprit tjubang, og er speciel populær blandt cannabisrygere. Disse piber har typisk et skålformet hovedet når de er fremstillet af glas, der er fastgjort til tjubangen med en lille lufttæt forsegling. Dette giver mulighed for at kontrollere luftstrømmen gennem piben, ved at holde hånden for enden, og dermed også regulere intensiteten af rygeoplevelsen. Søger du pibeholdere eller andet som du ikke kan finde i udvalget, er du meget velkommen til at kontakte os med din forespørgsel.

Riste til Piber, Tjubanger & Chillums.

I vores udvalg af piber tilbyder vi også pibe riste / screens i mange forskellige former og størrelser. Den mest almindelige type rist er metalristen, som skal placeres i pibehovedet for at forhindre, at aske og gløder trækkes gennem og ind i munden. Dette er samtidig også med til at skåne pibens udseende, og gøre at den ikke skal rengøres ligeså ofte. Vi tilbyder også et bredt udvalg af tilbehør til piber, som f.eks: piberensere, pibe rengøringsmiddel samt riste til piber.