0 0,00 kr.

Rigs

Med et dab rig får du den komplette pakke, når du vil ryge et koncentreret ekstrakt. Dab rigs bliver også kaldt dab bongs, oil bongs, samt oil rigs, men formålet med dem alle er og bliver det samme: De er nemlig fremstillet til at ryge koncentrerede olier på, også kendt som at “dab” eller “dabbe”. Vores dab rigs henvender sig især til den erfarne dabbing soldat og ryger, der ønsker at få det optimale ud af deres rygeoplevelse. Dog giver vores udvalg også begyndere mulighed for, at prøve dabbing til særdeles fornuftige priser, og dermed afprøve om det er noget for dem, inden man køber sig fattig med en dyr dab bong. De fleste dab bonger er fremstillet af glas, og kommer med nail og dabhoveder lavet af glas eller titanium.

Filters

Viser 1–32 af 34 resultater

Værd at vide om Dab Rigs

Der er mange grunde til, at du måske ønsker at overveje at bruge en olie bong, eller såkaldt dab-rig, i stedet for en traditionel bong. Dab rigs giver normalt en mere intens rygeoplevelse, da de koncentrerede olier giver et stærkere sug. De er også ofte mindre og mere bærbare end bonger, hvilket gør dem lettere at tage med dig på farten. Uanset om du er en erfaren ryger eller lige er begyndt, har vi en dab rig, der er perfekt til dig.

Sådan bruger man et dab rig

Det første du skal gøre når du bruger et dab-rig, er at opvarme nailen / bangeren, med en torch lighter (kraftig stormlighter). Når sømmet eller hovedet er varmt nok, skal du påføre koncentratet direkte på den, og derefter inhalere gennem mundstykket. Nøglen til at få mest muligt ud af din dab rig, er at starte med små sug, og gradvist øge den mængde du inhalerer, kontra normale bonger hvor man ofte sugere hårdere Dab rigs findes i alle former og størrelser, så det er vigtigt at vælge en, der passer til din rygestil.

Dab Rigs til koncentrater

Koncentrat er blevet et populært valg til rygning, især blandt erfarne rygere og specielt hjemmedyrkere, som nemt kan fremstille olien. Dab rigs er den perfekte måde at nyde koncentrater på, da de giver en mere intens rygeoplevelse end traditionelle bonger. Vær dog særlig opmærksom på at de fleste hoveder ikke kan tåle opvarming fra siden af glasset, da det kan være ekstra skrøbeligt der. Og det er derfor vigtig altid at opvarme glasset fra undersiden af hovedet.

Hvad er dab-udstyr, og hvad består det af?

En dab rig er en type rygeapparat, der bruges til at indtage cannabiskoncentrater i rygelig form. De består normalt af et lille glasvandrør samt en nail, eller en banger (olie hoved), som opvarmes med en kraftig torch lighter, og bagefter fordamper koncentratet der påføres derpå. Den afkølede røg inhaleres derefter gennem mundstykket,

Dab rigs kan være fremstillet af forskellige materialer, såsom glas, metal eller silikone. Den mest almindelige type dab rig er af glas, som ofte er mindre og mere bærbar end traditionelle bonger. Den vigtigste del af en dab rig er hovedet, som bruges til at opvarme koncentraterne. Der findes forskellige typer af hoveder som er fremstillet af eksempelvis titanium, kvarts eller keramik. Kvarts glas eller titanium anses generelt for at være den bedste løsning, da de kan holde til højeste temperaturer, og titanium er stort set umuligt at ødelægge, hvilket i sidste ende kan være en god investering fra start.

Det andet uundværlige udstyr til dabbing er en god Torch Lighter. Da denne jo bruges til at opvarme ekstra høje temperaturer, som små almindelige storm lightere ikke kan klare. Derfor anbefaler vi helt klart en god Torch Lighter for at sikre du kan opnå de rigtige temperaturer til at fordampe dit koncentrat. Og sidste men ikke mindst, er det vigtigt at tilkøbe en olie pind / olie dabber, til at håndtere dit olie koncentrat, inden det skal ryges på dit rig. Disse fås også både i glas, aluminium og titanium, og her anbefaler vi igen at vælge titanium for en længere holdbarhed, hvis du naturligvis ikke er på et lavt samlet budget.