0 0,00 kr.

Tilbehør

Her i denne kategori kan du finde tilbehør til dine grolamper, som f.eks mekaniske eller elektroniske timere, komplette lednings kit, samt ophæng til lamper, fra mærker som: Easy Rolls, Romberg, GIB, Lumatek & Omnirex.

Filters

Viser alle 5 resultater

Det rette tilbehør til lamper er vigtigt!

Som du ved, er grolys et vigtigt element i dyrkningen af planter ved indendørs dyrkning. De er med til at regulere lyscyklussen, og bestemme hvornår planterne skal have lys og mørke.

En velbelyst plante vokser hurtigere og er mere produktiv. Ved at vælge det rigtige tilbehør, kan du desuden skabe det perfekte miljø for dine planter, hvilket vil føre til et bedre samlet resultat. Du kan f.eks. bruge en mekanisk timer til at styre, hvornår dit vækstlys tændes og slukkes. Dette er vigtigt, fordi planterne har brug for en bestemt mængde lys hver dag for at vokse ordentligt.

Et komplet ledningssæt indeholder alt det, du skal bruge for at tilslutte dine vækstlamper korrekt, udover den ballast der naturligvis også skal bruges. Dette er vigtigt, for hvis dine lamper ikke er korrekt forbundet, vil de ikke fungere korrekt, og kan forårsage skade på dine planter.

 

Et lysophæng som fx. Easy Rolls, giver dig mulighed for at hænge dine vækstlamper op fra lofte, eller fra toppen af gro teltet. Dette er vigtigt, fordi det giver dig mulighed for at justere højden på dine vækstlamper efter behov, i takt med at planterne vokser, hvilket kan hjælpe med at optimere plantevæksten, og sikre at planterne ikke får for meget varme.

 

Så uanset hvilken type tilbehør du har brug for til dit gro lys, har vi det du har brug for, og ellers kan vi næsten med garanti skaffe det hjem i en fart hvis du kontakter os.