0 0,00 kr.

Terpener

Med terpener kan kan du hurtig og nemt omdanne din cannabis olie, til kosmetik og bruge den i din madlavning, og dermed frembringe en ekstra kraftig smag af cannabis eller andre smage til dine edibles. Vi forhandler kvalitets terpen kits fra blandt andre Farm to Vape og Cali terpenes, som er blandt de førende på markedet, så du er sikker på at få den bedste kvalitet.
Filters

Viser alle 30 resultater

Hvad er terpener?

Terpener er naturlige plantestoffer, som findes i planter. Det er den største gruppe af specialiserede stoffer, med ca. 30.000 forskellige slags. Terpener findes blandt andet i harpiks fra nåletræer, som er en af de ældste grupper af planter på vores jord. Derfor har terpener været her cirka lige så længe. Måden terpener fra Cali terpenes er udtrukket på, er gennem en naturlig process uden opløsningsmidler, hvor kun vanddamp bruges. Hele processen er under fuld kontrol, og hvert batch analyseres nøje for at sikre en absolut fantastisk kvalitet.

Mangler du hjælp til brug af Terpener?

Hvis du er ny på området, om enten du vil bruge terpener i din madlaving, e-juice eller andet, så hjælper vi dig gerne godt på vej hvis du kontakter os med dine spørgsmål! Vi sidder klar på telefon og mail hver dag fra kl. 10.00 – 17.00, hvis du er tvivl om brugen af dine terpener.