0 0,00 kr.

Cones

Cones er kort sagt færdigrullet jointpapir med tilhørende filtertips i bunden, så du slipper for besværet med at din joint selv. De findes i rigtig mange størrelser, lige fra små cones, store cones, ekstra store, og tilmed gigantiske cones. Vores udvalg af cones, kommer i pakker fra 1 stk. og helt op til 1000 stk. På samme måde som jointpapir, så kommer de også som almindeligt papir, ubleget papir, eller hampe papir. Stort set alle cones du finder på markedet i dag, er håndrullet på Bali. Vi forhandler cones fra kendte mærker som Smokers Choice, FLY, RAW, Jware Cones & Shine Papers. Så er du ikke god til at rulle den perfekte joint, har du her en god løsning. Søger du nogle specielle cones, som du ikke kan købe på siden? Vil vi med glæde bestræbe os på at få det hjem til dig.

Filters

Viser 1–32 af 88 resultater

Køb billige cones med DK prismatch!

Vi er rimelig sikre på at vi sælger de billigste cones i Danmark, og det stræber vi efter at gøre, ja faktisk i hele EU på trods af de høje afgifter på jointpapir og cones! Men skulle vi uheldigvis ikke gøre det i Danmark, så matcher vi prisen på alle cones i vores sortiment. Vi tilbyder samtidig fri fragt hvis du bestiller for mere end 599,00 DKK ellers har vi faste lave fragt priser, der starter fra 33,00 DKK. Fortryder du købet af dine cones, tager vi dem gerne retur i op til 365 dage efter du har købt dem.

Er du i tvivl om hvilke cones du skal købe?

Der kan være svært at finde rundt i de mange forskellige slags af størrelser og varianter af cones der findes. For det der normalt kaldes en almindelig størrelses joint, kan vi bl.a. anbefale Original Cones, samt Løsvægt cones, som er vores absolut billigste løsning af cones, og fås i præcis den mængde du mangler, pakket i passende zip-bags. Tag dog ikke fejl af prisen, disse er gode cones, som er håndrullet og ikke “flapper” i papiret omkring filteret. Er du på udkig efter nogle cones til lidt større joints, så anbefaler vi Original Cones Natural Bomb Size – Det er forholdsvis store og gode cones, af rigtig høj kvalitet, og er klart dem vi anbefaler til dig der gerne vil ryge en lidt større joint, uden at den bliver alt for stor igen!

Køb Jware Cones i alle størrelser her

Uanset hvilket størrelse cones du søger, så kan du finde dem fra det internationale mærke Jware. Om det er små cones, store cones, kæmpe cones eller bare almindelige cones, så kan du finde dem her i vores udvalg. Alle færdigrullede Jware cones er produceret i indonesien, og håndrullet under strenge kvalitetsforhold, med brug af det fineste gennemsigtige og miljøvenlige papir fra Tjekkiet, hvilket gør dem til et godt valg samt et anerkendt brand verden over. Jware cones findes både i hvidt bleget papir, samt ubleget og organisk hampepapir, uden brug af kemikalier. Jware cones er blandt vores bedst sælgende cones, hvilket skyldes de fornuftige priser, den høje kvalitet, og deres brede udvalg af størrelser og typer på papiret.

GIGA cones – Perfekt til en rygeraften med vennerne!

Uanset hvad du har hørt, så betyder størrelsen noget! Specielt hvis du mangler et sjovt input til weekendens rygeraften, eller blot vil overraske dine ryger buddies med en stor alternativ joint! Vi forhandler giga cones / mega cones fra flere anerkendte mærker som: Jware Cones, Original Cones, og RAW. Inden du køber et Giga cone har vi her et par gode råd, som kan være nyttigt for at undgå at spilde dit dyrebare mix, og gøre rygeoplevelsen så god som mulig: 1: Husk at bruge bundtobak! – Dette er en vigtig ting da tobakken, tjæren og olien fra din joint, vil gøre bunden næsten umulig at ryge færdig når i kommer dertil. 2: Husk også at nulre din klump i ekstra små noller, og fordel dit mix jævnligt, da dette hjælper med at jointen brænder mere lige hele vejen! Det kan nemlig være ekstra svært at rette op på, hvis den brænder sig skævt i toppen, og dermed vil der også gå ekstra meget til spilde, husk også at suge langsommere end normalt, og lade jointen hvile så der ikke suges for hurtigt. 3: Sidst men ikke mindst: Aldrig undervurder de første sug fra et giga cones, da de kan være ekstra intense og hårdt for lungerene, så start stille og roligt ud. Rigtig god fornøjelse og ryger!

Kom forbi vores butik, og få gode råd om cones

Er du stadig i tvivl om hvilke cones du skal vælge, eller har du spørgsmål til vores udvalg? er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat. Foretrækker du personlig rådgivning af cones eller andet rygeudstyr, tilbyder vi også det i vores fysiske headshop i Skive. Her kan du opleve vores udvalg af cones på tæt hold, samt få gode råd til, hvad der kan være det oplagte valg af cones for dig!

Hvad er cones?

Et cone er jointpapir med et tilhørende filter i bunden, der tilsammen udgør formen på en joint. Cones kan enten rulles selv, eller købes færdigrullede så man slipper for besværet, og sparer tiden det tager at rulle.